Маска для зварника

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Валерий Валентинович, 26 бер 2010.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    що маєте на увазі?
    В принципі, я скромний.. пишу для КМ :-[:friends:

buddybuild подобається це.
  2. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Получается.

Voyutichi подобається це.
  3. Монтажник

Монтажник Майстер

Повідомлення:
    70
    Симпатії:
    52
    Адреса:
    Киев
    Код:
    Передбачаю, що промисловці візьмуть цю ідею "на озброєння" і почнуть випускати "хамелеони" з автономною підсвіткою..:)
    Дак уже китайци давненько это дело производят: http://svarkavita.com/product/wh-0018/

4. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    це дуже добре, що є така пропозиція, в час, коли я купував маску, подібного не траплялося.
    Не знаю, як з фокусуванням променя у китайців, я там не бачив явної можливості фокусування, фокусування мені дозволяє концентрувати пучок від розмірів 30х30 см до 6х6 см.Плюс до того: ліхтарик в мене на поворотній завісі, що дає можливість підлаштувати промінь під потрібним кутом по горизонталі. Чи це якась суттєва перевага перед китайським варіантом - я не можу оцінити, не мав у користуванні маски з підсвіткою.
    Як би там не було з світлом китайської маски, моя маска отримала досить вагому модернізацію, яка дозволяє не задумуватись над пошуком коштів для закупівлі маски з підсвіткою..:)

Энки та Andrii_M подобається це.
  5. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго:Hi:
    Супер, в мене руки ніяк не доходили подібне зробити, намучився капец, хто не заходив вечером шото переговорити отримував в руки фонарика і вказівку:bratan:rofl куда світити.

6. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    продовбав дві дірки під шуруп, закрутив у них два шурупи.. і вуаля! суперпідсвітка! Головне вибирайте легкий ліхтарик, з мінімумом металу..
    Піду щось поварю, якраз стемніло..:)
    ПС. хто скільки платить за електроди Ф3мм (і в кого купуєте)?

7. Vladlen

Vladlen Шабашник

Повідомлення:
    3.613
    Симпатії:
    695
    Адреса:
    Сумы
    Можливо але потрібно захищати саме скло ліхтаря.Хоча яке там скло ,пару бризг і капець.

8. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    щойно прийшов з гаражу, зварював метал.
    Лінза ліхтарика з полікарбонату, чиста після роботи як на новому ліхтарі. Якщо і щось зможе пристати до лінзи, то це не сильно змінить її світлопропускні здатності, світло добре проникатиме і через матову поверхню лінзи.
    правда зараз в мене якісь такі електроди - зовсім не бризкають.

9. Vladlen

Vladlen Шабашник

Повідомлення:
    3.613
    Симпатії:
    695
    Адреса:
    Сумы
    Бризкають від того що сирі,робочу пачку тримаю на батареї

10. orex_

orex_ Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Я хтыв ставити 5_ти ватний свд https://plus.google.com/photos/115914649521907469565/albums/5573816406140875665 в дюралевому корпусі, правда він рубає метрів на 50 , але можна замінити коліматор на широкий угол буде метрів на 10.

- я беру тут на місці, 3 кг 85-90грн шо "патоновські" то саме і "аношки". Патоновські чотко "горят" , легко розпалюються після не величкої паузи (між прихватками) але дуже багато шлаку , а аношки на оборот, мало шлаку але якісь капризноваті на розпал.

Поділитися цією сторінкою