Відповідь: Re: Відповідь: Re: Водяной теплый пол можливо щось збірники насосу перепутали на заводі. Насос також качатиме і при протилежному обертанні, тільки гірше від норми. Хай сервісант зробить правильно і перевірить, чи зріс тиск на манометрі. Якщо так - тоді заводська помилка в монтажі обмоток мотора, якщо ні - тоді помилка у вказівнику (стрілка) обертання. Схоже на "правильно"..
Відповідь: Водяной теплый пол Якщо ротор обертається проти стрілки руху теплоносія через насос ,значить все правильно.
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Водяной теплый пол Ещё раз спасибо за ответ Voyutichi! А изменится ли что нибудь в схеме подключения тёплого пола к однотрубной системе центрального отопления если предпологаемая длина металлопластиковой трубы в стяжке около 100 метров? Нужны ли в данном случае: фильтр мех. очистки, редуктор давления, циркуляционный насос или насос повышения давления Grundfos или ещё что-то? Спасибо.
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Водяной теплый пол Схема принципова, а не детальна. Тобто всі необхідні покращувачі роботи можуть бути додатково присутні. Це у даному випадку фільтр. Редуктор - не потрібний, насос - повинно бути достатньо мережевого. Якщо ви щось добавите - тоді може це не допомогти, а ще більше завадити.
Теплый пол (водяной) Какое у кого мнение: металлопластиковой или трубой Pex положить теплый пол? 20 или 16?
Відповідь: Теплый пол (водяной) Якщо важко з вибором - спитайте у продавців трубу для теплої підлоги. Металопластик буває і Рех..
Продавцам все равно, а эксплуатировать то мне. Прочитав много статей, я так и не понял в чем же принципиальная разница ? И зачем же нужны трубы полиэтиленовые Pex?
Відповідь: Водяной теплый пол Щановний Voyutichi! Перш ніж звернутися до Вас, уважно перечитав Ваші дописи. Вважаю, що люди з подібними знаннями та практичним досвідом допоможуть не одному новачку. На жаль, не можу написати повідомлення Вам особисто (з технічних причин), а маю до Вас конкретну пропозицію (і зважаючи на те, що ми майже земляки), попрошу Вас відгукнутись на моє повідомлення. Наперед вдячний