Доброго дня колеги, в наявності є апарат який в мене не получається відновити, тому прошу допомоги студії. Перш за все необхідна зірка на вал мотора, пробував через гугля знайти інф., то тільки то шо де купити, говорив по запчастинам, то або цілий мотор купляти (в зборі) або нема. Хоча-б на скільки зубів має бути зірка ?. Я пробував розраховувати получилося 11 зубів, виготовили зірку на 12, попробував подав живлення напряму без драйвера з АКБ, то він не трогається (сам без нагрузки). Може хто експлуатує такий апарат цікаво взнати як поводиться він.
- важко сказати, так як мені його вигрузили з багажника , сказали грайся , маєш діти зробиш будуть кататися. Він їздив по чешським догогам, возив "тетку" на роботу з роботи, вона важить трохи більше 80Кг, дальність до праці близько 10км в одну сторону. Так і рік пропрацювало чудо китайської інженерії, потом раму варили (то окремо переговорим) , не витримала вагу, + 1 АКБ підсів, та і прастик трохи поламали.... і тепер в мене зупинилося.
- так, але ще його не розбирав, за весь період моїх експер., (пораз назодить волна), ніразу не курилося не диміло не тріщало.
Все равно не понял. Если мотор рабочий, то что значит: "попробував подав живлення напряму без драйвера з АКБ, то він не трогається (сам без нагрузки)". Это при установленной звездочке не трогается, а когда естановлена трогается? Ну может тогда дело в редукторе? Он не заклинил?
редуктора нема , його функцію заміцяє спів-відношення ведучої до відомої зірки. Мотор якшо підключений стандартно то ніби шипить але не крутить колесо, якшо припідняти то крутить добре. Якщо мотор на пряму від АКБ, відчувається ривок але так само все на місці при припідніманні апарата колесо "біжить" нормально. Зара йду сфоткаю. Це трошки не то але рядом...., є моцики "до колін по висоті", я на такому пробував кататися http://r.mail.ru/cln6446/video.mail.ru/mail/orex_/24/23.html , циліндр менше чим у Б\П Партнер-351, а трогається чудово, і далі тяне чудово, на ньому на ведучій 7 зубів на ведомій не знаю, але дуже багато. Потрібно знайти до цього апарата рідну зірку, без неї важко шо-то пробувати.
Як що електрика працює нормально і аккумулятор добре зарядженний, то мабуть треба ведучу шестерню меньшу. Ще я би спробував двигун підключити напряму від потужного БП (зарядного пристрою). Добавлено через 1 минуту 44 секунды А скільки зубів на ведомій шестерні і розмір колес?
Я кажу підібрати блок живлення з потрібними параметрами, або універсальний зарядний пристрій і перевірити від нього, може батареї не видають потрібного струму.