Утеплення фасаду панелями БЕТОЛЬ

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем Сергій Миколайович, 11 бер 2010.

  1. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Оцінювати матеріал по цих вотографіях незовсім правильно. Цей будинок знаходиться на горнолижному курорті Драгобрат де зовсім відсутнє дорожне покритя. Матеріал доставлявся на транспорті з високою проходимістю гірськими шляхами на підпущених колесах. Поки він доїзжав практично був розпалєтований.Матеріал дійсно після виробництва має трохи гірші показники міцності але за 3-4 місяці цемент наберає таку саму міцність як і аерок.А через рік міцність його вже вижча за аерок і продовжує зростати вподальшому.Непотрібно порівнювати ці два матеріали вони мають суттєві відмінності у рецептурі та характеристиках.Схожість тільки у початковому способі виробництва.На сьогоднішній день аерок поступається у багатьох характеристиках з Бетолем.Бетоль в прошлому році цілий сезон виготовлявся з маркою Д150 і вподальшому буде такий виготовлятися. Зараз ведеться робота над документацією такого матеріалу. 690грн це ціна на заводі.Добавте сюди доставку або відсоток дилера у вашому регіоні і отримаєте зовсім іншу ціну. Наша ціна 1100грн -роздріб. 990грн-опт після 10м3. Замовлення матеріалу у зимовий перод ще меньша. А характеристики у Бетоля сюттєво переважають. Тай 5річний досвіт роботи з реальними утепленими будинками великий. У аерок по моїйм даним ще немає жодного будинку. Хоча остаточний вибір завами.
     
    Andrii_M подобається це.
  2. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Vintt подобається це.
  3. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    З 1 квітня для форумчан акція на утеплвач БЕТОЛЬ.При замовленні утеплювача БЕТОЛЬ -клей ФЕРАЗІТ 119 в подарок
     
  4. Андрей 33377

    Андрей 33377 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Доброго дня.Яка на даний час вартість бетолю?Товщина стіни 5осм,яку товщину обрати?
     
  5. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    якщо цоколь виступаючий то ні,якщо б я мав матеріал так 5 років раніше то б не робив утеплення з скловати.проте в перспективі є можливість випробувати матеріал при створенні майстерні на те маю простір 3,5на9,5м. й бачу то в каркасному варіанті.
    --- добавлено: 10 фев 2015 в 12:46 ---
    звертайтесь на фірму вони дають матеріал в кредит й надають консультації
     
    Останнє редагування модератором: 18 лют 2015
  6. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Вартість без змін 1100грн.За доставку потрібно буде доплатити. Ситуація з перевізиками та ціною на заправках досить складна.Що до товщини то рекомендую неменьше 10см.
     
  7. vjachek

    vjachek Майстер

    Повідомлення:
    133
    Симпатії:
    35
    Адреса:
    Україна, Хмельницький
    @фон, Скажіть, можливо бетолем утеплити панельне перекриття приватного будинку? Можливо колись горище буде житловим. Під бетоль потрібна стяжка?, він крихкий я так розумію. І чим зверху захистити бетоль? теж стяжка?
     
  8. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    У вашому випадку.Потрібно вирівняти поверхню піском застелити утеплювач+ стяжка з армо сіткою 3см. Бетоль кригкий тільки коли свіжий. В процесі експлуатації він твердіє і за три роки він вже практично як камінь. Але якщо у вас на нижніх поверхах ремонтні процеси. То рекомендую утеплити потолок з середини. Це суттєво здешевить та одночасно вирівняє вам потолок.Дальше всі процеси як для внутрішнього ремонту. Сітка+клей+шпаклівка+фарбування.
     
  9. leshiy_40

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    @фон,
    Вітаю!!! Ти де зараз???
     
  10. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    приїхав на пару днів.Відпустили на біржові торги по бізнесу.З 26 числа вже розприділять по частинам на бойове злагодження. Куди попаду ще незнаю.
     
    leshiy_40 подобається це.

Поділитися цією сторінкою