Заміна газової колонки на 2-х контурний котел

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Den500, 7 лют 2025.

1. Den500

Den500 Новачок

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Харьков
    Доброго дня. Якщо коротко - будинок 5 поверхів (1-к. квартира на 5 поверсі), котельню розібрали - тепер кожен повинен опалювати себе як може. В квартирі є газова колонка. Була ідея замінити її на 2-х контурний котел, але була озвучена сума в 60 тис грн. за узаконювання цієї заміни. Це дійсно стільки коштує, чи хтось хоче нажитися?

2. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.119
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    зверніться у газову контору, зважаючи на теперішній час, з вас не повинні здирати кошти. Ви просто замінюєте газовий прилад на однотипний.

Den500 подобається це.
  3. Den500

Den500 Новачок

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Харьков
    Сьогодні батьки ходили до газовиків. Газова контора сказала - що нема технічної можливості, дуже тонкі газопроводи - треба модернізувати усі труби мікрорайону. Ніхто нічого встановлювати/міняти не буде.
    Зараз готуюсь до другого походу. Я вірно розумію. Якщо в мене по документам вказана газова колонка 12 кВт - ніщо не заважає мені замінити її на газовий котел 12кВт? Буду наполягати на тому що потужність не змінюється.

4. zmiey

zmiey Майстер

Повідомлення:
    217
    Симпатії:
    56
    Адреса:
    БАВАРІЯ, є така у Харкові
    І як справи??

5. Den500

Den500 Новачок

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Харьков
    Поки не ходили. Готуємось. Судячи по сайту "Газмережі" -за адресою вказано 18 кВт. А це вже можна підбирати 2-х контурний котел.

Останнє редагування: 24 лют 2025

Поділитися цією сторінкою