Генератори, які є в наявності

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем lodovog, 30 лис 2022.

  1. lodovog

    lodovog Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    Зараз в зв’язку з обстрілами енергетичної інфраструктури настали важкі часи. Все більше українців придивляються до генераторів. Але як зробити правильну покупку? Якщо необхідно придбати пристрій, який буде періодично виконувати функції альтернативного джерела електрики в заміському будинку, на дачі або під час вилазок на природу, придивіться до малопотужних приладів. Генератори до 1 кВт в Хмельницькому https://zakupka.com/uk/hmelnitskiy/k/generatory-do-1-kvt/ відмінно підійдуть для повсякденних побутових потреб. Стандартні технічні прилади - холодильник, кондиціонер, освітлення - будуть успішно працювати з цим джерелом електроенергії. Бензинові агрегати невеликої потужності відрізняються досить низьким споживанням пального, внаслідок чого вони значно економлять витрату коштів. Для роботи телевізора і освітлювальних приладів вистачить всього лише двох літрів бензину в день.
     
  2. Владимир В

    Владимир В Інженер

    Повідомлення:
    985
    Симпатії:
    1.726
    Адреса:
    Ирпень
    Не вистачіть ... :Hi:!
     
    WalterCV подобається це.
  3. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Трудно сказати куди краще вложити гроші в потужний акумулятор чи в економний генератор?
     
  4. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
     
  5. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Почну з акумулятора, а закінчу генератором. Відчуваю.
     
  6. Placer

    Placer Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.952
    Симпатії:
    31.141
    Мій брат Тарас вибрав акумулятор, я генератор. З генератором чуюся впевненіше, бо йому не страшна навіть вічна відсутність електрики. А акумулятор видохнеться і потребує доладування.
    --- добавлено: 5 гру 2022 у 00:01 ---
    Мій красень рятує родину, поки я у Мюнхені до 18 грудня.
    [​IMG]
     
    Останнє редагування модератором: 12 гру 2022
    WalterCV подобається це.
  7. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Зі світлом я розв'язав проблему просто. Світлодіодна стрічка на 12 вольтів по 2 і 1 метру на кімнату освітлює нормально і без проблем. Акумулятор навіть не відчуває, можна також увімкнути від акумуляторного шурупокрута.Зараз день Ось як світить в коморі.
    IMG_20221211_091937_476.jpg
    А також є помпа для опалення на 12 вольтів , можна вмонтувати паралельно до котла через реле само включення при виключенні 220 вольтів
     
    Останнє редагування модератором: 19 гру 2022
    Placer подобається це.
  8. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Найідеальніший варіант для приватного будинку - Генератор (якщо є авто то можна використовувати генератор автомобіля) + Літій-залізо-фосфатний аккумулятор на 12 вольт 150-400 ампергодин і інвертор на потрібну потужність помножену на 2 (оскільки на інверторах зазвичай у 2 рази меньше). Якщо окремий генератор то заряджаємо акум і на залишки користуємося по необхідності іншими електроприладами. Для цього варіанту має бути зарядка для акумулятора хоча б на 50-80 ампер, щоб довго генератор не ганяти. Якщо генератора немає, то можно використовувати генератор від авто. І далі використовувати акумулятор. Якщо є електрика заряджаємо від нього, якщо ні, то від генератора.
    --- добавлено: 11 гру 2022 у 10:40 ---
    Для квартири генератор ставити немає сенсу багато мороки та шуму. Тут залишається або Літій-залізо-фосфатний акумулятор на 12 вольт 150-400 ампергодин і інвертор на необхідну потужність помножену на 2 (оскільки на інверторах вказують пікову потужність тобто реальна зазвичай в 2 рази менше). Якщо розраховувати на довгі відключення, то акуми побільше. Ну і знову ж таки зарядки на багато ампер :) щоб встигати акуми заряджати за 2 - 3 години (час на який дають світло) Ну і якщо йде повний блекаут то заряджати від свого авто або просити когось із сусідів з авто (якось домовлятися)
    P.S. Все викладене це особисто моя думка! На 100% ідеал цього рішення не претендую. У будь-якому випадку часткова або повна енергонезалежність вимагають чималих грошей і далеко не всім це по кишені.
    --- добавлено: 11 гру 2022 у 10:45 ---
    Якщо ж вам потрібно просто рішення - це мобільні зарядні станції (як їх в інеті прозвали). Для телефонів і ноуту і може небагато ТВ малих діагоналей плюс роутер для інету (якщо провайдер надає інет під час відключення світла) вистачить за потужністю 300-600ват та ємністю 600-1300 ват годин. Ну і знову потрібна швидка зарядка.
    Якщо хтось думає у бік ємних пауербанків, то в першу чергу уточнюйте за скільки часу його можна повністю зарядити!
     
    Останнє редагування модератором: 19 гру 2022
    акула941 та anatoliy22s подобається це.
  9. Богуслав

    Богуслав Майстер

    Повідомлення:
    177
    Симпатії:
    62
    Скільки багато акумуляторних приладів що диву даєшся. купив собі шурупокрути дешеві з одним акумулятором і паяльники на 12 вольтів 2 штуки. Менш як 300 гривень замовлення не приймали. Навіть є кавоварка на акумуляторі сама необхідна річ на сьогодні. Головне щоб акумулятор підходив як до шурупокрута, так і кавомашини
    Placer приймайте замовлення від форумчан на акумуляторні кавомашини, може там в німців є б.у дешевші.

    https://korvet.in.ua/p1107040932-ak...hzirHaKLgT-Pmf-my2--BqXtLUy8SL0BoC4MEQAvD_BwE
     
  10. Placer

    Placer Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.952
    Симпатії:
    31.141
    Та я вже завтра повертаюся у Кельце, а 22 грудня їду на Свята у Львів.
     
    WalterCV подобається це.

Поділитися цією сторінкою