Фирменный инструмент покупают глупцы!

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем Mad Max, 20 лют 2010.

1. degvelo

degvelo Стажер

Повідомлення:
    20
    Симпатії:
    4
    Адреса:
    Киев
    ТДА
    Согласен. На стройках одинаково быстро убивается все.

2. msgarry

msgarry Стажер

Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    днепропетровск
    Это если не свое. Но я пользую профи либо премиум инструмент бош, деволт, макита, хилти, фестул, милуоки еще ничего не ремонтировал только профилактика. Дешевый инструмент нет смысла ремонтировать- сразу новый.

AKit подобається це.
  3. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    Фірмовий (конструктивно продуманий) інструмент хоч ремонтується , можна визначити поломку та усунути. А там то кнопка на себе вискочить то кусок редуктора щезло, а назва теми це взагалі перл. Нащо купувати дорогий шурупокрут, якщо можна купити допустим шурупокрут Фіолент і працювати довгі роки немати проблем з акумуляторами, навіть на морозі шпарить аж з рук рве, і не пойму чому люди купують фрезери Фестул з перекошиними підошвами з якимись додатковими втулками. коли ж вибір такий широкий. От знайомий будується і вперто купує такий перфоратор вже третій раз бо це аналог Боша і нічим не відрізняється, хоча вже горів два рази попередній, може я теж глупий бо чесне слово щось недоганяю його логіки.

ігор коваль подобається це.
  4. ТДА

ТДА Майстер

Повідомлення:
    347
    Симпатії:
    99
    Адреса:
    Запорожье
    Всё зависит от того с какой целью вы его покупаете. Если чисто для себя то именитый, если для подсобной бригады то в АТБ за 120 грн, а если вам на даче нужно три трубы порезать, зачем вам ушм за 900грн? так что на каждый товар есть свой потребитель.
    Поделюсь где я последнее время инструмент беру. С наступлением зимы многие строители сидят без работы и без денег, вот и несут свой инструмент в ломбарды (в киоски к барыгам) , недавно взял Макиту 2010 года за 200 грн, лежит ещё перф тоже макита за 500, жаль денег нет, несчитая другого барахла. Есть какешна опасность что он проработает месяц, но шурик купленный там же год назад пашет шо проклятый)))

5. Юрко

Юрко Інженер

Повідомлення:
    1.149
    Симпатії:
    404
    Адреса:
    UA
    За такі гроші недумаю щоб будівельники несли свій інструмент , це швидше злодіїї я б таке навряд чи купив, бо це працює в дві сторони (тільки моя думка) . Будівельник який заробляє на життя інструментом купив собі макіту , чого б її нести в ломбард , щоб знову тратити значну суму потім на новий інструмент. Він тоді б початково купив китайця.

Gorobez та vs220 подобається це.
  6. ярослав 1

ярослав 1 Майстер

Повідомлення:
    78
    Симпатії:
    59
    Доброго дня. Я працюю фірменною бензопилою- за останній рік більше пів тонни бензину виробив! Котра китайська таке витримає? Китайський інструмент-чайник чайником.

oleg_bios подобається це.
  7. Vladlen

Vladlen Шабашник

Повідомлення:
    3.613
    Симпатії:
    695
    Адреса:
    Сумы
    Китайський інструмент надає можливість купити щось краще та як би не було його працували ми б ручними дрелями та зубилом

ТДА, vs220 та oleg_bios подобається це.
  8. ярослав 1

ярослав 1 Майстер

Повідомлення:
    78
    Симпатії:
    59
    А то що, крім китайського інструменту немає більш нічого? Є шведський, німецький, японський. Ніхто не каже працювати ручним зубилом. Просто є приказка: скупий два рази платить а лінивий два рази робить.

9. А.М.

А.М. Прораб

Повідомлення:
    541
    Симпатії:
    261
    Адреса:
    Крым
    Сожалею, похоже, шведского, немецкого и японского на нашем рынке, скорее всего, нет. Бренды есть, но изготовлено все в Азии. И мастера в сервисах это видят. Это дилемма - "бренд/ноннейм". Не было бы ее, не было бы и темы.

10. ТДА

ТДА Майстер

Повідомлення:
    347
    Симпатії:
    99
    Адреса:
    Запорожье
    вот вам пример - сегодня у моих пацанов при шпатлёвке сгорела дрель, я им скинул через приват 150грн, они купили в АТБ какой-то нонейм за 140грн и смогли закончить вовремя работу, так-что без нонейма мы никуда!
    Опять же, для того чтоб заработать на перфоратор Бош, нужен хоть какой-то перфоратор, и у всех у нас был или есть чудо-инструмент и именно он дал или даёт нам старт! Так-что отдадим ему должное и скажем спасибо!)))))

сергей722 та Vladlen подобається це.

Поділитися цією сторінкою