Коли найшвидше можна отримати бустерну дозу вакцини? Бустерна доза, стосується осіб з групи 18 плюс, після 6 місяців по закінченню повного циклу вакцинації проти COVID-19. https://globalmedic.pl/uk/tretya-doza-vaktsynatsiyi-covid/
Та це не документ... Це так... реклама і рекомендації... Але якщо Вам дуже кортить, то чому б і ні...
Перехворіли з початку жовтня на Ковід, спочатку дружина, далі я(вакцинований коронаваком, а дружина ні)... В дружини на 10-11 день запалення легень+ 6-кратне загущення крові , лікувались, я був за медбрата, всі уколи освоїв ... все ніби благополучно пережили і нікого не заразили(тільки в дочки, два дні ніс був підкладений). Через чотири тижні вагітна братова , заразила тещу, далі тесть захворів за днів 6. Братова легкий перебіг, теща - середній із запаленням легень і 13-ним загущенням крові(лікування дома). Тестя через на четвертий день поклали в лікарню, через тиждень помер...
Провакцинуватися таки слід, тоді менше шансів потрапити в реанімацію (якщо, звичайно, вакцина ускладнень не наробить)... Ну але ж не кожні 3-6 місяців ту бурду в себе колоти... це вже ідіотизм якийсь...
Можу добавити, те що теща вічно має проблеми з кашлем і запаленнями легень, тільки була можливість - вакцинувалась астразенекою. Тесть для свого віку - був здоровий хлоп(тиск стабільно 120-80), в поліклініці його лікарі в очі не бачили, не хотів принципово вакцинуватись... Мій висновок: антиваксери - ЗЛО!
Суровая правда жизни. --- добавлено: 2 гру 2021 у 20:57 --- Пересрался с половиой класса, оказалось я сидел за одной партой с тупыми придурками.Ничего не возможно ни доказать ни объяснить. Задрочил. Антиваксеры вышли из группы. --- добавлено: 2 гру 2021 у 21:01 --- Промывание мозгов, разновидность гибридной войны мордора.
Це точно. Як і ті, хто вимагають примусову вакцинацію. --- добавлено: 2 гру 2021 у 21:23 --- Так у нас 73% нароТу не мають здатності до критичного мислення... Так їх навчили, з дитинства... Треба вірити партії, попу у церкві, голобородьку з телевізора, виробникам ліків... А щоб отримати інформацію, проаналізувати її і зробити висновки - на це мізків не вистачає, не навчили так робити...