Електроопалення Екотепло

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем MelnikIrina44, 9 лют 2021.

  1. MelnikIrina44

    MelnikIrina44 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Мене звати Ірина Мельник,я мама двох дітей. Живемо у двокімнатній квартирі,яку раніше опалювали газом,потім зрозуміли,що просто не потягнемо оплату за тепло після підвищення тарифів. В інтернеті мій тато випадково натрапив на рекламу обігрівачів ecoteplo.
    Спочатку замовили 1 біоконвектор,так би мовити на пробу. Нам сподобалося і далі ми докупили ще 2. Разом на всю квартиру ми замовили 3 обігрівачі (на кухню і в кімнати). Хочу сказати, що це рішення істотно змінило наше з дітьми життя. Раніше ми платили за опалення понад 2 тисячі грн на місяць,при цьому температура в квартирі була не вище 18 градусів,чесно кажучи при такій ситуації просто опускалися руки і навіть не вірилося,що можна знайти вихід, коли тарифи все ростуть і ростуть. А на зарплату медсестри оплачувати такі шалені суми просто нереально.

    Чесно кажучи, ми з сім'єю залишилися дуже задоволені. Тепер платимо фактично в два рази менше,ніж було до покупки обігрівачів,при тому,що в квартирі 24/7 тепло. Пристрої ці абсолютно не сушать повітря,а найголовніше для мене,як для матері двох діточок те,що на пристроях є захист від дітей,тому вони не зможуть збити налаштування і наклацать там незрозуміло що))) загалом рекомендую!

    замовляли обігрівачі тут: https://ecoteplo.net
     
    Останнє редагування: 9 лют 2021

Поділитися цією сторінкою