ТТ+ТА та ТА "гідро-стрілка"

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Микола_0001, 29 тра 2019.

  1. Микола_0001

    Микола_0001 Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Доброго дня!
    Оцініть будь ласка схему на придатність. Також паралельно у мене є деякі питання хто володіє знаннями або практичним досвітом дайте поради:

    Початково система спроектована без ТА. Зараз планую переробити під ТА. Обв'язка ТТ+ТА та саморобна гідро стрілка – метал, за нею ППР.


    1) Чи буде ЕЦ між ТТ та ТА (основний режим роботи з насосом) при аварійній (нестандартній) ситуації.
    2) Чи є сенс у додатковий з’єднаннях (на схемі відмічені ? та зеленим кольором). Мета швидкий прогрів СО, і як обмежити рух води через котел після прогорання котла та зупинки насоса.
    3) Чи реально зав’язати до СО 2-х контурний бойлер 100л. БЕЗ власного насоса. Основний режим р
    4) Найголовніше питання. Чи буде відбір води з ТА через гідро стрілку при різних режимах роботи насосів (насоси керуватимуться кімнатними термостатами). Тобто чи можливі крайні випадки 1-варіант подача теплоносія з «обратки СО» на подачу в СО без відбору з ТА. 2- варіант подача теплоносія «умовно» 90 С на СО без підмісу. (в ідеалі потрібно подавати десь 70С при зарядженому ТА і максимально можливу при нижчій температурі в ТА. Знаю, знаю що всі в один голос скажуть викинути ГС і поставити змішувальний 3-ходовий і забути. Проте хочу з мінімальним перероблянням.) CO_v1.jpg
     

Поділитися цією сторінкою