Модульні ємності (резервуари)

Тема у розділі 'Предлагаем услуги: строительство, ремонт', створена користувачем Акваполимер Инжиниринг, 14 кві 2019.

  1. Акваполимер Инжиниринг

    Акваполимер Инжиниринг Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    79035, Украина, г. Львов, ул. Зелёная 149, оф. 127
    Модульні ємності (резервуари)
    [​IMG]

    Модульні ємності (сталеві резервуари) успішно використовуються для зберігання рідин в світі протягом 40 років. Оцинкований металічний каркас забезпечує міцність ємності. Всередині каркасу знаходиться пластикова вкладка з поліпропілену, який забезпечує водонепроникність і довгий термін експлуатації.

    Що таке модульні ємності?
    Модульні резервуари – це спеціальні швидко зведені технологічні ємності для зберігання великої кількості різних рідин. Такі ємності успішно зарекомендували себе в багатьох сферах діяльності. За допомогою модульних резервуарів можна швидко і недорого організувати:

    • водопостачання населених пунктів;
    • запаси технологічної та питної води;
    • зберігання пожежної води і КАС;
    • розведення риби, раків, креветок;
    • зберігання патоки і соняшникової олії.
    Модульні резервуари від компанії «Акваполімер Інжиніринг» монтуються за технологією швидко зведених споруд, яка використовується світовими виробниками промислових резервуарів вже близько 40 років.

    Конструкція модульних резервуарів:

    1. Оцинкований гофрований каркас – створює додаткову міцність всієї конструкції ємності, яка в 2-3 рази перевищує показники «гладкого» металевого листа. Коефіцієнт запасу міцності наших резервуарів становить 2:1. Кріплення гофрованих листів здійснюється за допомогою болтів класу міцності не нижче 8.8.
    2. Стрічковий бетонний фундамент – резервуари встановлюються на основу за допомогою фіксаторів, які запобігають зміщення ємностей при сильних поривах вітру чи землетрусах до 7 балів за шкалою Ріхтера. При монтажі резервуара вся його конструкція заглиблюється на 2,37 метра, а після заповнення ємності здійснюється обсипання і утрамбовка грунту біля основи.
    3. Дах – в залежності від технологічного процесу та вимог, що пред’являються до резервуарів, дах може бути виконаний з металу або пластику. Резервуари, що зберігають запаси поливальної води, допускається не обладнувати дахом.
    4. Поліпропіленова еластична вкладка – дозволяє забезпечити надійну герметичність конструкції і водонепроникність в процесі експлуатації резервуара.
    Для можливості експлуатації резервуарів на вулиці взимку, ми додатково використовуємо утеплення і обігрів ємностей. Утеплення конструкції здійснюється за допомогою мінеральної вати товщиною 50-140 мм. Система обігріву резервуарів включає в себе нагрівальні елементи (ТЕНи потужністю 4-12 кВт), датчики контролю температури і управління обладнанням. За необхідності, якщо передбачає технологічний процес, резервуари обв’язуються арматурою для можливості швидкої заливки / зливу рідини.
    Более подробно можно ознакомится
    Компанія «Акваполімер Іжниніринг» пропонує виготовлення та монтаж стандартних типорозмірів модульних ємностей об’ємом від 15 до 5000 м3 з гарантією до 5 років.
    С этой темой на сайте https://aquapolymer.com.ua/produktsiya/modulni-yemnosti-uk/
    или профильном сайте http://makbox.com.ua/tank/ua/
     

Поділитися цією сторінкою