Каналізаціні труби

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем trubu.com.ua, 1 бер 2019.

  1. trubu.com.ua

    trubu.com.ua Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    ТРУБИ Е2-К - двошарові гофровані безнапірні
    для зовнішніх каналізаційних мереж, виготовляються згідно з ДСТУ Б В.2.5-32:2007

    Труби Е2-К виготовляються з поліпропілену РР-В та поліетилену HDPE і використовуються для будівництва побутової, дощової та загальностічної каналізації.
    Завдяки високій хімічній стійкості та, зокрема, температурній стійкості труб із поліпропілену, можуть використовуватись також у безнапірних промислових мережах.
    Зокрема, підвищена хімічна стійкість поліпропілену дозволяє застосовувати ці труби не тільки в будівництві безнапірних побутових чи дощових каналізаційних мереж загального призначення, але й використовувати для транспортування промислових стоків в умовах хімічно забруднених ґрунтів.

    Діапазон робочих температур для труб із поліпропілену складає від -20 до +110 ºС, завдяки чому можливий монтаж трубопроводів при мінусових температурах, а також транспортування високоградусних теплоносіїв.

    [​IMG]

    Крім цього, поліпропілен, у порівнянні з поліетиленом, більш легкий, має більшу стійкість до навантажень.
    Для будівництва безнапірних зовнішніх каналізаційних мереж Компанія „Ельпласт” серійно виготовляє труби Е2-К номінальним діаметром 110 - 400 мм. за спеціальним замовленням можливі також поставки труб діаметром 250, 500 - 1200 мм. Труби поставляються мірними відрізками довжиною 3, 4 або 6 м в комплекті з двохрозтрубною муфтою і двома ущільнюючими кільцями. За бажанням замовника труби Ø 110 мм можуть доставлятись в бухтах до 50 м.п.

    Колір труб: зовнішня поверхня – теракотова, або чорна; внутрішня – світло-сіра. E2-K_md.jpg

    Для замовлення телефонуйте :
    +380322444743
    +380676747457
    https://trubu.com.ua/
     

Поділитися цією сторінкою