Автоматика Vaillant. multiMATIC 700. eBUS сигнал

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем hotray, 28 лип 2018.

  1. hotray

    hotray Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    2
    Доброго дня. Цікавить можливість отримання BUS сигналу для multiMATIC 700 при відсутності відповідного опалювального пристрою Vaillant.

    Чи можливо отримати BUS сигнал для multiMATIC 700 від іншого регулятора, наприклад auroMATIC 620. І чи можлива при цьому робота multiMATIC 700 в погодозалежному режимі?

    Справа в тому, що зовнішній датчик підключається або до опалювального пристрою, або до auroMATIC 620 (потрібен для керування геліоустановкою та нагрівом басейну). Чи можлива така сумісна робота двох регуляторів?

    Одразу ж поясню для чого це потрібно. Є бажання використати multiMATIC 700 для управління насосно-змішувальними вузлами системи опалення, з подальшим підключенням до цього регулятора блоку передачі даних VR 920
     
  2. Uh0

    Uh0 Бригадир

    Повідомлення:
    579
    Симпатії:
    196
    Адреса:
    Lemberg
  3. hotray

    hotray Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    2
    Варіант. Але тільки в тому випадку якщо є можливість вийти на досвідченого КІПовця, який дасть конкретну відповідь. Ось тільки де він? В області? В столиці? В Німеччині? Обладнання ж свіженьке. А на свіженьке обладнання і спеціалісти дивляться з виразом обличчя "Треба розбиратись..."
     
    Останнє редагування: 9 сер 2018

Поділитися цією сторінкою