які магнітні фіксатори придбати

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Михайло Маломитницький, 21 тра 2018.

  1. Михайло Маломитницький

    Михайло Маломитницький Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Останнім часом приходиться виконувати багато зварювальних робіт. Після ремонту мій українсько-китайський " Зеніт" ніби хтось підмінив. Чи можливо то уже в мене досвіду трохи набралось. "Війшов в апетит" як кажуть...
    Хочу просити поради щодо вибору магнітних фіксаторів для зварювання. Плануються роботи по виготовленню в'їздних і гаражних воріт, огорожі з металопрофілю, арки і перголи для винограду і т.п. Що і де для цього можна купити? Можливо є ще якісь "приспособи", котрі полегшують роботу? Я б замовляв би їх разом. Думаю купувати все через тернет, тому буду вдячний за за адреси перевірених продавців.:Hi:
     
  2. Пляшечник

    Пляшечник Підмайстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня,
    Чи вдалося Вам придбати потрібні фіксатори?
    В мене зараз виникла подібна задача - приварити лист(и) 1.5 мм розміром 2м х 1м до металевого каркасу з профільної труби у вертикальному положенні. Причому доступитися до зовнішньої поверхні листа (тієї, що не примикає до каркасу) досить важкувато. Тобто треба підняти лист на певну висоту, притулити його до каркасу й приварити.
    Підняти, напевно, можна гачком, зробивши в листі невеличкий отвір (який потім заварити). А от чим щільно (зазор навіть у 1 мм суттєво ускладнює приварювання) притягнути листа до каркасу? Зараз дивлюся на магнітні струбцини, але не певен, що вони зможуть підтягнути лист, тому що працюватимуть не на відрив а на зсув.
     
  3. Sir_tt

    Sir_tt Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    так все-таки на яких фіксаторах зробили вибір?
     
  4. Sir.ViktorCh

    Sir.ViktorCh Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    2
    а я заказав 4 магніти в інтернет магазі, довольний як слон,
    є тільки одна проблема з ними: притягують всі опилки від болгарина, чистити морока((
     

Поділитися цією сторінкою