Содержание животных и птиц на глубокой подстилке по технолгии "Водограй чистый хлев"

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем биолог, 5 кві 2018.

  1. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    малюнок.jpg Сморідні і отруйні запахи від тваринництва і птахівництва. Причини їх утворення і способи усунення.




    Зі зростанням поголів’я тварин, і птиці, що спричиняє концентрацію тварин у обмежених географічних районах, спостерігається поява великої кількості скарг на неприємний запах від худоби і птиці. Гній і послід можуть зберігати протягом тривалих періодів у відкритих сховищах або відстійних басейнах. Міграція міських жителів, які хочуть насолоджуватись перевагами проживання в селі, як от тиша та чисте повітря, призвела до збільшення щільності населення, що так чи інакше знаходиться поруч з поголів’ям тварин або птиці. Шлейф запаху, що надходить від джерела, як правило, залишається приблизно на такій же ж ширині, що й, власне, джерело, та ще й розсіюється вгору. Таким чином, поєднання значних джерел запаху і великої кількості населення, господарства яких знаходяться за напрямком вітру, збільшує ймовірність того, що запахи будуть чутні не в одній домівці. Поверхневе внесення гною і посліду теж може призвести до появи неприємного запаху. На відміну від рідкого гною і посліду, які можуть мати високі концентрації пахучих сполук, сухий гній і послід, як правило, виділяють менше запахів, але в період опадів сморід значно підвищується.


    Скарги на запах надходять частіше тоді, коли вологість підвищена, а повітря нерухоме, або коли бризи несуть запахи до населених пунктів. Коли повітря нерухоме, запахи можуть стікати по схилах так само, як і вода. Поверхневе внесення відносно свіжого твердого гною і посліду або їх суспензії без негайного внесення може спричинити високий рівень поширення запаху. Неприємні запахи, що надходять із загону для годівлі тварин і птиці, водойм для зберігання гною і посліду та відстійних басейнів, можуть спричинити скарги. Тому надзвичайно важливим є вибір ділянок та контроль земельної ділянки, що оточує великі тваринницькі і птахо-комплекси з метою мінімізації поширення запаху до господарства, які знаходяться за напрямком вітру. На етапах раннього планування таких об’єктів фермери повинні перевіряти місцеві та державні норми відстаней, необхідні для побудови нових або розширення наявних приміщень різного розміру.
    Повністю матеріал читайте за посиланням: vodograi.org/uk/library/farm/smell-farm/
     
  2. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Виробництво екологічно чистого м’яса, що вирощено за технологією “Водограй чистий хлів” – це вигідний та перспективний бізнес.

    Вибір ніші для ведення успішного бізнесу завжди пов’язаний з труднощами визначитися, який вид комерційної діяльності реально приноситиме стійкий прибуток. Продукція, що продається, товари, послуги, що надаються, повинні користуватися стійким і активним попитом. Якщо у своїй роботі ми (ТМ Водограй) маємо партнерські відносини з численними тваринницькими та птахівницькими господарствами і власниками прибудинкових господарств, то тут йтиметься про бізнес з вирощування домашніх тварин та птиці з метою отримання екологічно чистого м’яса.

    Добре продається і потрібно продавати те, що приносить споживачеві задоволення. А ми знаємо, що з усіх видів задоволень до найбільш затребуваних і першочергових, що посідають перше місце серед решти, належить перша група фізіологічних задоволень, пов’язаних із задоволенням базисних потреб тіла людини. Це насамперед задоволення голоду, спраги, статевої потреби та інших фізіологічних потреб. Як бачимо — харчування займає лідируючу позицію у рейтингу людських потреб та насолод.

    Найголовнішим, найціннішим і найдорожчим у житті людини є здоров’я, яке, як кажуть, не купиш не за які гроші. А для того, щоб бути здоровим, необхідно харчуватися екологічно чистими продуктами, які не тільки не вкорочують життя, але насичують організм необхідною енергією, корисними речовинами і приносять нам задоволення, як було зазначено вище.
    Як виростити екологічно чисте м'ясо?
    valley_1.jpg
     

Поділитися цією сторінкою