потолочное перекрытие

Тема у розділі 'Стены, фасады и перекрытия', створена користувачем aleks., 12 гру 2017.

1. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    Дякую!Дах утеплювати небачу сенсу,другий поверх не жилий.та щей під шифер потрібно було б стелити гідробарєр...це зайве((((цементостружкова плита?не чув про таке,вона йде з армуванням?

2. barnych

barnych Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    робиться як замінник асбестоцементної. в україні присутня товщина 12мм і 24мм. завдяки матеріалу вентильовані фасади перейшли конкурентну межу фасадам мокрої технології. тобто виставляється обрешітка гкл(в малому будівництві) закладається рулонна вата вітрозахист і обшивається цсп. дешево і доступно для виконання і в зимовий період. за винятком фінішної покраски.

3. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    Напевно мені таке не підійде!!міжповерховий простір нехочу заповнювати ватою...тому і шукаю щось інше...

4. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Я пропоную настелити плити побалках то тверде миші не прогризуть як осб.і мабуть в кінці буде дешевше стяжки. А дах я б утеплив наскільки знаю одещину. Там влітку спека взимку холодрига.а знизу під балки підвісну з гкл.під підвісну я даю пінофол зазвичай то вистачає.то є те саме що б далось 5см.мінвати.
    правда невідомо що є в блищому будмагазині.то найбільше задає спосіб рішень.

Останнє редагування: 20 гру 2017
  5. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    По правді і не знаю таких людей,яуіб утеплювали в нашому регіоні дах.а під плити осб,що?вату,то вона спріє?!

6. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    пінофол то плівка з спіненого поліетилену до якого на гарячу припаяно алюмінієву фольгу що є дзеркалом для тепла.то є подібне на підложку під ламінат з капроновою плівкою з напиленням алюмінієм. тільки що трохи краще відзеркалює і довговічніша.плівка товщиною 0.5-1см. те саме що вата 5см. відіпріти там нічому то є пароізоляція.

aleks. подобається це.
  7. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    Дякую!про пінофол цікаво,треба почитати
    --- добавлено: 20 гру 2017 у 22:26 ---
    Я згадав,в мене на роботі в цеху дах нею обклеєний

Останнє редагування модератором: 28 гру 2017
  8. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    Але всеж таки мене цікавить полістерол бетон з керамзітом....які пропорції йдуть??

9. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    відноситься до легких бетонів.чим більше ппс тим легший.але з ростом частки ппc погіршується пожежна стійкість. важко зробити однорідну суіш. мішати з малою кількісю води і платифікатором.найдешевший рідке мило.

Останнє редагування: 21 гру 2017
    aleks. подобається це.
  10. aleks.

aleks. Новачок

Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Одесса
    Дякую,а вы мали справу з такими стелями?і яке армування краще робити

Поділитися цією сторінкою