Нужна помощь в настройке пиролизного котла

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем sem7770, 8 дек 2017.

1. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    До автора теми. Ви вирішили проблему чи ні? Зменшення діаметра первички і кількість подачі повітря.

2. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Может проблема заключается в слишком малом расходе через котел, вот он и подкипает. Попробуйте увеличить скорость цирк. Насосом.

3. sem7770

sem7770 Стажер

Симпатии:
    1
    Вибачаюсь за мовчанння не було інтернету а з мобільно не айс!!! Проблему таке як вирішив, діаметр отвору ПВ був 50 мм. зменшив його 37мм, та виставив улітку на 60% потужності і детонація зникла, форсунку зробив 140*30мм. , зменшилась темп. вихлопа, димоход ледве теплий

Вложения:

• форс.jpg
      форс.jpg
      Размер файла:
      91,3 КБ
      Просмотров:
      34
    • П.В..jpg
      П.В..jpg
      Размер файла:
      199,7 КБ
      Просмотров:
      35
    • В.В..jpg
      В.В..jpg
      Размер файла:
      105,9 КБ
      Просмотров:
      34
    • IMG_20171210_105151.jpg
      IMG_20171210_105151.jpg
      Размер файла:
      84,7 КБ
      Просмотров:
      33
    Последнее редактирование: 11 дек 2017
    Dima91 нравится это.
  4. sem7770

sem7770 Стажер

Симпатии:
    1
    Що у вас за автоматика?

5. ЮраНовик

ЮраНовик Прораб

Симпатии:
    439
    @sem7770, Мой совет , что бы избежать частого забивания форсунки , она должна быть не прямоугольная а квадратная . Квадрат по средине 70 на 70 мм.

6. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    @sem7770, назву ще не придумав. Сам електронікою займаюся і до виготовлення котла на програмування поглядував. Тому вирішено було зробити самому. Перші 2 моделі були мягко кажучи не айс. Включення, виключення по температурі, але шаг між температурою вкл і викл був аж 5 градусів. Було це тому що регулювання температури було кнопками і в самій програмі без преривання. Тобто нажав кнопку і жду поки дойде контроллер до кнопки. Було це довго і компенсував я це таким шагом. І ще при виключенні не зберігались задані температури, збивались до значень які виставляв при прошивці. Ні програмування , ні контроллери тоді не знав толком. Розвиваючись і набравшись опиту цього літа вирішив зробити на 32 бітном stm контроллері. Задачі поставлені були високі. Хотів зробити управління швидкістю вентилятора, замір температури води, вихідних газів, повітря вулиці і на основі цих даних ,і температури якої я хочу виставляти роботу котла. Але на 75% робота зупинилася. Були проблеми з виготовленні плати, контроллер який я купив через rs232 не хотів відповідати . Тому в бистрому порядку була зроблена автоматика включення і виключення на атмезі 8. Є відео в ютубі про автоматику.

7. Alien

Alien Майстер

Симпатии:
    29
    З практики скажу, що з stm довго будете з глюками боротися. Як на мене, то на 128й мезі надійніше. І її з головою для котлової автоматики.

8. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    @sem7770, хочу добавити по поводу Вашого котла. Не подобається труба в камері допалу. Розсипиться бистро.

9. Dima91

Dima91 Майстер

Симпатии:
    69
    @Alien, в чому виявляються глюки? Маю на увазі в прериваннях чи не виконання умови? Всі бюджетні контроллери де стараються втулити максимум функції не є ідеалом. Плюс різні є відладчики які не завжди правильно переводять ваш код і звідси проблеми.

10. Alien

Alien Майстер

Симпатии:
    29
    Зависання. При цьому рандом на портах. Для котла потрібно надійно!

Поделиться этой страницей