Утеплення стелі з середини. Невже немає рішення?

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем Михайло Маломитницький, 21 жов 2017.

1. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.956
    Симпатії:
    3.713
    Спасибо, вот хоть в чем то повезло...

2. IgorKIE

IgorKIE Бригадир

Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Притока свежего воздуха хватает в хате.
    Форточки дополняют её, а вот естественные вытяжки из ванной и кухни (особенно если плита газовая) необходимы 110%. Иначе при любой температуре в доме углы зацветут. Да и дыханием человек воздух не озонирует.

3. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Не факт. З металопластиковими вікнами. Зараз приходиться кожного вечора не забувати ставити одне із них на режим провітрювання. До речі, працює. Тобто, якщо технічно складно буде реалізувати притік повітря (щоб бюджетний варіант), то це може бути вирішенням проблеми.

4. IgorKIE

IgorKIE Бригадир

Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    :-D
    Каменные джунгли.
    Бетон, стекло, камень.

5. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    А в чому ж щастя? Село це прекрасно. Ми всі звідти родом, як каже моя дружина:-D

Vitalik Xm подобається це.
  6. IgorKIE

IgorKIE Бригадир

Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Сложного ничего нет, как и смысла.
    Двери (как догадываюсь выход на улицу не один?), те же окна, фильтрация через стены....хватает притока. Плюс форточки. Хата не герметичная консервная банка или железный вагончик. Вытяжка будет создавать небольшое разряжение в хате, вот свежий воздух и начнет поступать 24 часа 365дней в году.

7. Jonic

Jonic Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.956
    Симпатії:
    3.713
    Согласен, но летом и в выходные. И чтобы ветер дул не от соседа справа, бо утки его все провоняют и Сирко шоб ногодованный був з вечора:vo:

8. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    Складність в тому, що взимку повітря потрібно пропускати через рекупілятор, а це затратно і , як свідчать відгуки, не завжди працює нормально. Тому
    На це надія.

9. IgorKIE

IgorKIE Бригадир

Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    У тебя что, доменная печь в хате? Что энергия зря на улицу прет?
    Хата не завод и не огромный офис.

10. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    Купили дочці в 2004-му квартиру у Вінниці. Допоміг вселитись і уже через день-два я повідомив, що хочу додому. На здивований погляд донечки відповів, що ніколи не звикну жити в курнику. В квартирі поверхом вище, як вияснилось пізніше, був притон. Характерні звуки будили десь біля 2-ї години ночі. Сусід через стіну полюбляв працювати перфоратором з 20.00 і до "останнього відвідувача". Сусідку знизу це не турбувало, але після перших рухів тіла в світлу частину доби, вона дзвонила по телефону і доводила до відома, що "тут живе хвора людина" ... Шум міської вулиці, запахи від підприємств, що ще працюють, бомжі на вулиці, в транспорті злі неадеквати...
    І ще одне. Колись запитував одного знайомого, котрий після виходу на пенсію продовжував працювати і водити свій тролейбус по Троєщині."Ну навіщо воно тобі?".Відповідає. "З чого починається мій день? З гастроному. Далі -лавочка, доміно, собутильніки. Якби не тролейбус, я б вже досі спився!Розумієш?!"
    В кожного свій рай.;)

АМИД, stryzhko та slavko.malynovsky подобається це.

Поділитися цією сторінкою