Холодне горище утпеплення перекриття і даху

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем Ruslan_!, 7 вер 2017.

1. Yuriy-Kh

Yuriy-Kh Стажер

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    6
    Адреса:
    Львів
    @bogdansv, Дякую!
    Думаю зараз Ви нічого кардинального не побачите, але все одно буде цікаво отримати від Вас інформацію.
    Волога якщо і могла мати місце то тільки зимою в сильні морози, за літо все висохло.
    З того що бачив по відео, то волога була там де зверху закрили плівкою яка наглухо закрила вихід вологи, або мала низьку пропускну здатність і існуючий "паровий/водяний стовп" не встигав пройти крізь плівку до моменту випадання/конденсації вологи в/на поверхні утеплювача.

2. Yuriy-Kh

Yuriy-Kh Стажер

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    6
    Адреса:
    Львів
    @Ruslan_!, якщо ви читали мої пости в Вашій темі то висловлю своє бачення виконання вашого перекриття
    1. під балки обов'язково покласти ізоляційний матеріал, оскільки контакт бетону і дерева викличе псування останнього: руберойд (толь), оскільки в Вас частина балок , не знаю як правильно називається - та на яку опирається конструкція даху вже змонтована, то я б її по максимуму просочив якимось ізоляційним розчином, якщо під них не зроблено ізоляцію.
    Найпростіше, що прийшло в голову - насвердлити з двох сторін "балки" на висоті 5-8 см отворів Д=6-10 мм під кутом з кроком 3-5 см але ненаскрізних і заповнити їх гарячим моторним маслом. Масло просочиться в дерево - отримаєте захист від псування дерева на плиті перекриття. отвори можна заповнювати маслом декілька разів.
    2. Все дерево (балки) яке буде знаходитись на рівні вати - обробити антисептиком від гниття.
    3. між ватою і дошкою залишити 1-2 см повітряного простору (відкрита повітряна прослойка), щоб дати можливість вивітрюватись конденсату.

Так планую зробити собі, тільки в мене не плити перекриття.

3. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Тих плівок тоді просто не було.

4. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.986
    Адреса:
    Черкассы
    Лазив на горище сьогодні, там де дістав рукою то все сухо, так як і при укладкі було.

Отправлено с моего m2 через Tapatalk

pic16f887 подобається це.

Поділитися цією сторінкою