Отмостка + цоколь

Тема у розділі 'Фундамент, отмостка, цоколь', створена користувачем Eliui, 17 чер 2017.

1. Eliui

Eliui Підмайстер

Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    2
    Я утепляти буду 60 см цокольну частину
    Планую можливо утеплити фасад бітолем 80мм, а отже також стіна буде нависати над цоколем
    У мене частина нижня цоколя оброблена бітумнеою мастикую, то думаю мабуть, що треба зняти його, щоб штукатурка чи ЕППС ліг нормально.

2. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Будівництво це ж наука, тому все не так просто, як видає на перший погляд. В складних випадках я запрошую майстра ( два, три) для обговорення варіантів вирішення проблеми. Так, ніби він має це робити. Спрацьовує дуже часто на 100 відсотків...:kozak:

3. KolesovV

KolesovV Підмайстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    9
    Я бы не стал так рисковать, пенопласт деформируется сильно, у меня у самого в крыльце был, все провалилось. С XPS ножевкой нужно убрать весь глянец и приклеить его, дополнительно пластиковыми крепежами прикрепить, стыки плит тоже клей-пеной пройтись. Потом сверху на экструзию брать стекловолоконную сетку, щелочестойкую.

4. Eliui

Eliui Підмайстер

Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    2
    В каком смысле провалилось? Я планирую на цоколь, а там особого давления нет.
    А что именно провалилось то?

5. Eliui

Eliui Підмайстер

Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    2
    Загадочный и очень "полезный" ответ. Если имеете что сказать, скажите, буду благодарен, а так...

Михайло Маломитницький подобається це.
  6. KolesovV

KolesovV Підмайстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    9
    В одном месте осел пенопласт, стяжка и потрескалась плитка на крыльце. Но в случае с цоколем, конечно, там нет давления.

Поділитися цією сторінкою