Ремонт вудки

Тема у розділі 'Своими руками - общие вопросы', створена користувачем Энки, 13 чер 2017.

1. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Я прогнози не дивився, просто поїхав. За півдня три кивки бачив, одну з них дістав.
    Але я не виконав всіх необхідних дій. Риба в ями пішла, і там сиділа. Я мав пересісти, але тут берег для дитини бігати був зручнішим. І ще знав що в тій водоймі дуже часник люблять, а були в мене лише солодкі каші.
    "Фідер" - саме тим і приваблює, що дає можливість бути з рибою будь коли, будь де, якщо все зробити вірно.
    Колись все те саме робили. Замість кивка був дротик з гачком, щось типу " метод флетів" з свинця лили, мамалигу з землею мішали в годівниці . Але щоб точно бути з рибою потрібні були "флажки-косинки", сітка. Не було таких вудлищ, котушок різних. Зараз стільки всього готового. Техніка відкриває нові можливості.

2. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    то шо таке.
    Мій однокласник , щукарь моцний був, блеснив без спінінга і катушки. Руцями вимотував.
    А я на рибалку ніяк... щука клює.bunt

3. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    Шмат сітки 1..1,5х1,5..2м, межи двох дрючків. Верхній пливає, нижній залізний. Примотується до льоски, і поплавок, так щоб на пів метра під водою, щоб ніхто зайвий не побачив. Це якщо з човника перевіряти. А так можна до спінніга прив'язати, дзвоника причіпити, ніби на гачки. "Косинка" - те саме, тільки трикутне, легше з берега закидати.
    Розставляється штук 5-7 по ходу риби кожні 5-10 метрів, і через годину-дві перевіряється.
    Це не спортивна рибалка.

4. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    аааа..
    Екран. (у нас)

Поділитися цією сторінкою