Куди поїхати на автомобілі в Карпати з немовлям цього червня?

Тема в разделе "Туризм и путешествия", создана пользователем Михайло Маломитницький, 25 май 2017.

1. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Симпатии:
    1.237
    Львів-Самбір не в курсі.
    Самбір-Турка мабуть одна з кращих в Україні.
    Львів-Трускавець нормальна.
    Трускавець-Східниця асфальт, подекуди ями.
    Східниця - Турка шутровка та чудесна природа.

2. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Симпатии:
    5.354
    Що таке "шутровка"? Чи не погодилися б Ви бути заочним "штурманом", якщо діти погодяться на запропонований Вами варіант? Тоді буду вдячний за номер телефона в лічку.
    --- добавлено: 25 тра 2017 у 22:24 ---
    Що таке "шутровка"? Чи не погодилися б Ви бути заочним "штурманом", якщо діти погодяться на запропонований Вами варіант? Тоді буду вдячний за номер телефона в лічку.

Последнее редактирование модератором: 2 июн 2017
  3. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Симпатии:
    1.986
    Я в минулому році тeж так на відпочинок збирався, дeсь в Карпати. По роботі трeба було до Львова, а далі потім куди завгодно. Пeрeд тим читав інeт, якось всього багато написано, очі розбігаються. Коли зі Львова виізджав щe нe був впeвнeний куди самe трeба . Я був з дружиною та 10 річним сином, на бусі , спати було місця вдосталь. Прозвонив знайомого, він розповів що є поруч з ним (смт. Долина, )і дe він був що сподобалося . Заскочили в однe, другe, трeтє місцe - шо нe дeнь то свято, всe подобалося. Вмикав по ходу гуглкарти і шукав що є поруч, заізджали іноді глибоко в гору якщо трeба було, всe було по ходу і імпровізація - відпочинок вдався.
    Цівілізація багато дe є, можна і з малою дитиною.
    Цього року планую тeж Карпати , чeрeз Вінницю (фонтан дітям показати), на Чeрнівці (кажуть гарнe місто, нормально я там так і нe був, тільки набігами), а далі дeсь в Карпати - трeба також вивчити куди самe.

Отправлено с моего m2 через Tapatalk

4. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    По кругу можна Карпати об'їхати. Я у свій час так робив, щоб не скучно по одній дорозі їхати було.

5. Михайло Маломитницький

Симпатии:
    5.354
    Їхати потрібно на вихідні-програма розширена. Транспорт можна залишити на безкоштовній стоянці напроти автовокзалу на Київській, це метрів за 400 від набережної фонтану. Можна спробувати заїхати прямо до готелю Поділля, мені це кілька раз вдавалось. (Повертаємо до готелю і беремо правіше мимо будки охорони маючи перед собою міст через південний Буг) Візьміть для себе і дітей якісь смаколики. На набережній торгівля відсутня (приємно здивувало), але ходять ряжені дівчатка з солодкою ватою і попкорном по захмарним цінам. Купити дорого але апетит наганяють. Зонт. Прийти на набережну потрібно за годинку до вистави, щоб зайняти місце. візьміть щось під попу. Їхати обов'язково. Враження неймовірні!
    От і ми в такій же ситуації. Я багато був в Карпатах, але там де автомобілем не проїхати. Намет і рюкзак. Дві неділі в товаристві таких же малахольних. Тут же в компанії і за головного буде 11-місячний фельдмаршал. Часу на "маневри" буде не багато. Його комфорт і спокій визначатимуть все!
    Тому хотілося б почути конкретні рекомендації як це зробив @rondlyk . Ми будемо обговорювати цей варіант в якого суттєвий недолік-кілька годин зайвого ходу (порівняно з Прикарпаттям).
    --- добавлено: May 26, 2017 3:46 AM ---
    Зять до такого готовий.Я проти. Років через 5-6 (онука підросте) буду тільки вітати так подорож і можливо і сам приєднаюсь...

Последнее редактирование модератором: 3 июн 2017
    bogdansv нравится это.
  6. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Симпатии:
    10.846
    Ось я і рекомендую Вам спробувати короткий виїзд на невелику дистанцію. Потім менше буде канфузів.

7. Михайло Маломитницький

Симпатии:
    5.354
    Вони вже спробували кілька раз виїзди на природу з малюком, а розпочалось це все раніш. Дочка виросла ж в сім'ї туриста зі стажем. Зять військовий, а значить легкий на "підйом". Тому не обговорюється. Я зразу ж звернув їх увагу на цю обставину-подорожуватиме буде малюк, а не вони. Відмахнулись. Будемо спробувати...

8. Neighbor

Neighbor Прораб

Симпатии:
    287
    Вставлю і я свої 5 копійок.
    На дитину варто звертати увагу:
    - як ночує по за домом
    - як витримує кількагодинні подорожі на авто
    - як щодо піших прогулянок. Доречі рекомендую брати найпростішу та найлегшу каляску, з можливістю горизонтального положення та простими (не здвоєними) колесами що не повертаються.

Особисто я з дружиною та донькою були на Говерлі коли малій було 3 роки, причому щонайменше половину шляху вона точно йшла сама.

9. Михайло Маломитницький

Симпатии:
    5.354
    @bogdansv підказав правильний підхід до організації такої подорожі-потрібно розбити весь шлях на кілька відрізків. Думаю порекомендувати дітям першу зупинку зробити у Львові і там заночувати і, можливо, двічі. Потрібно подумати над недорогою але комфортною ночівлею.

10. bogdansv

bogdansv Заслужений майстер

Симпатии:
    1.986
    У мене знайомий до Львова іздив, ночував у хостeлі , кажe знайшов дужe швидко дe пeрeночувати і умови та ціна хороші.

Отправлено с моего m2 через Tapatalk

Поделиться этой страницей