Колишня жителька Прилук на Чернігівщині придбала будинок голлівудських зірок і мітить на п'єдестал світового шоу-бізнесу. 33-річна Марина Гринь купила маєток у подружжя Кім Кардашян і Каньє Веста за 17 із половиною мільйонів доларів. А перед цим вийшла заміж за засновника однієї із найпопулярніших програм для спілкування - WhatsApp - Брайяна Ектона. https://tsn.ua/video/video-novini/u...-pridbala-mayetok-za-17-milyoniv-dolariv.html
Їхав я нині у Зельону Гуру. Коли навігатор вивів мене на паром - думав що це вже каюк. Але за кілька хвилин був на іншому боці Одри, до того ж безплатно...
Очищение воздуха от загрязняющих веществ может способствовать глобальному потеплению. К такому выводу пришла группа ученых из Великобритании, США, Норвегии и Германии. Результаты их исследований опубликованы в журнале Geophysical Research Letters. Ученые смоделировали несколько вариантов изменения климата, которые предусматривают исчезновение аэрозолей (сульфатов и сажи). Они выяснили, что очищение атмосферы от таких веществ при современном уровне диоксида углерода усилит парниковый эффект, а средняя температура вырастет на 0,5—1,1 градуса Цельсия. Дело в том, что аэрозоли выполняют роль защитного барьера, который поглощает часть солнечной радиации. Оставшись без такого "щита", планета будет нагреваться быстрее, что, в свою очередь, приведет к продолжительным засухам и наводнениям.
Катання на ровері не завжди корисне для здоров'я. https://zaxid.net/pomer_lvivskiy_ve...u_ob_nepravilno_vstanovleniy_bilbord_n1448193 Якби чоловяга пиячив собі у гаражі...
Прем'єр-міністр повідомив про старт газових поставок із Румунії Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що після підписання угоди про постачання газу з Румунії, в країні настав кінець "ери російської газової монополії". Угорщина збирається отримати з Румунії понад 4 мільярди кубометрів газу, передає Радіо Свобода. Віктор Орбан також зазначив, що Угорщина завершила будівництво газопроводу в сторону Румунії і до 2021-2022 року має намір купувати в сусідній країні більше 50% необхідного газу.
Слова Павла о Петре говорят нам больше о Павле, чем о Петре ©. --- добавлено: Aug 29, 2021 7:11 AM ---