Встановлення відкривної частини в глухе пластикове вікно.

Тема у розділі 'Окна, двери, перегородки', створена користувачем anatoliy22s, 28 кві 2017.

  1. anatoliy22s

    anatoliy22s Майстер

    Повідомлення:
    111
    Симпатії:
    77
    Адреса:
    Харківська обл.
    Здраствуйте. Дуже цікавить дане питання, відповіді на нього знайшов тільки в ютубі. З переглянутого зробив висновок що все зробити можливо, нічого надскладного немає.
    Що маємо: глухе двостулкове вікно, в якому планую ставити відкривну частину. Також є відкривне вікно абсолютно тих-же розмірів, що і глухе. З цього вікна заміряв усі розміри відривної частини. По цих розмірах планував і замовляти вікривну частину.
    В магазині №1 де хотів замовляти відкривну частину мене відмовляли від цього. Мовляв вручну не можливо точно повстановлювати завіски для вікна. На заводі все відмірюється автоматично, а сам як помилишся – виправити неможливо. Та й ціна на відкривну частину вартує 2/3 всього вікна з вікривною частиною. Воно того не варте.
    Хто що може сказати по вартості окремо відкривної частини та вікна з нею. Я розумію, що продаванам краще продати ціле вікно, а не частину. Стосовно точності встановлення завісів – не розумію, що неможливого може бути у їх встановленні. В мене є аналогічне вікно – з нього зміряю всі відступи для встановлення завісок. Та й вони самі, напевно, мають якісь підналаштування.
    Хто що порадить?
     
  2. Алік Корса

    Алік Корса Майстер

    Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    29
    Адреса:
    Львів
    Десь так і є, якщо не більше. Відкривна частина включає в себе саму стулку, склопакет і комплект фурнітури.
     
  3. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @anatoliy22s, по переше ніколи не беріть розміри з іньшого вікна. В іньшому вікні могли поставити імпост зі зміщенням. Нахлест стулки на раму 6мм на сторону. Заміряем від штапика до штапика і додаемо 12мм. Маемо розмір стулки. Замовляем стулку на заводі, який працюе з тим же профілем.(це важливо) з фурнітурою. Далі качаемо каталог фурнитури. Друкуемо в маштабі 1:1 клеем на раму, і робимо отвори. Знимаемо папір і ставимо петлі. Лишаются зацепи. Нижній до упора в низ, решта вимальевуемо олівцем. Все. :)
     
    anatoliy22s подобається це.

Поділитися цією сторінкою