Половой вопрос :) в гараже.

Тема у розділі 'Полы', створена користувачем OlegОлег, 2 кві 2017.

  1. OlegОлег

    OlegОлег Майстер

    Повідомлення:
    143
    Симпатії:
    87
    Адреса:
    Луцк
    Подивився ціну єпоксидних підлог. Гарно , але можна налити тисяч на 20. Тому купив нівелір фініш " мастер" , один мішок на пробу , і залив полосу. Тріщин немає, пісок не мететься, гладке , тверде. Там де цемент з піском 1:1 мететься, нівелір ні. Почекаю місяць -два і може продовжу далі.
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 16 кві 2017
  2. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Під впливом СО2 з атмосфери, гідроксид кальцію (в'яжуче) у цементному каменю, перетворюється на карбонат кальцію (грубо крейду), який пухкий, має більший об'єм, м'який.., це воно виходить назовні, і мететься пилом, разом з частками зруйнованого карбонізацією каменю.
    Ті модіфікатори, що додані у "нівелір" щоб не пускати атмосферу до цементу, скоро деградують, під впливом механіки, атмосфери, УФ.., і нівелір також почне генерувати пилюку і сипатися.
    Тобто, ЦПР слід імпрегнувати - обезпилити. Це краще зробити епоксидкою одноразово. Або це можна робити тим самим модифікантом, що швидко деградує - акриловою емульсією, "грунтовкою". Періодично, скажімо раз-два на рік, насичувати поверхню стяжки грунтовкою, до утворення плівки що не пустить атмосферні гази вглиб стяжки.
     
  3. OlegОлег

    OlegОлег Майстер

    Повідомлення:
    143
    Симпатії:
    87
    Адреса:
    Луцк
    Сьогодні бачив у знайомого в гаражі полірований бетон. Виглядає приблизно як підлога в Єпіцентрі. Роблять і на свіжий бетон і на старий. На старий заливають стяжку 6 см з бетону з якимись добавками, пів дня дають постояти і полірують "вертольотом" ( шліфмашина ). Підлога гладка і аж блищить. Не б ється, добре миється, не пилить. В тому цеху ы мотори по підлозі совають і нічого, може де подряпина. В минулому році коштувало 100 грн/м плюс бетон. Тільки тих майстрів важко знайти, якось це не поширене в нас.
    В моєму випадку в же пізно, але може комусь пригодиться.
     
    Останнє редагування: 18 тра 2017
  4. gavito

    gavito Майстер

    Повідомлення:
    152
    Симпатії:
    57
    Полированный бетон -хорошо,но есть и другой способ.Наливаем хорошую нивелирмассу или бетон,шлифуем,наносим полимер толщиной 100 мкр. или аналог эпоксидное покрытие.Между двумя слоями пересыпаем песком (по необходимости).Полимер наносим и на вертикальную поверхность (ели моют машину в гараже). Крепость пола:150 мкр. выдерживает груженный погрузчик, эпоксидный пол толщиной 15-3мм.-при вращении 10 кг.песка истирается 1 мкр.поверхности.
     

Поділитися цією сторінкою