IQ energy: європейські компенсації на утеплення житла до 3000 євро

Тема у розділі 'Куплю-продам, предлагаю работу, ищу строителей', створена користувачем IQ energy, 6 бер 2017.

  1. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Раді повідомити, що розпочато виплати компенсацій клієнтам, що отримали підтвердження виплат у квітні 2017.
     
  2. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Компанія «Ромстал Україна», одна з провідних торгових мереж з продажу інженерних систем опалення, водо- і газопостачання, а також сантехніки, стала учасником програми фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy.

    Відтепер у всіх 27 магазинах мережі та інтернет-магазині romstal.ua можна купити енергоефективне обладнання з можливістю компенсації в розмірі до 3000 євро в кредит для модернізації житла, персонал мережі може дати повну консультацію по програмі.

    Споживачі мають можливість придбати за програмою IQ energy:
    • газові та твердопаливні котли;
    • сонячні колектори;
    • теплові насоси,
    • радіатори, терморегулятори та інше обладнання для системи опалення.
     
  3. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Компенсації за квітень виплачені клієнтам в повному обсязі

    Повідомляємо, що всі компенсації, які були підтверджені клієнтам за програмою IQ energy в квітні 2017 р., вже виплачені в повному обсязі.
    Керівник проекту IQ energy Оксана Булгакова зазначає: «Перевага нашої програми – компенсації виплачуються вчасно, протягом 3-5 тижнів з моменту підтвердження заявки. Це надає нашим клієнтам можливість чітко планувати свої доходи та витрати за кредитом та отримувати обладнання найкращої якості за помірною ціною».

    Програма діє для фізичних осіб, яким доступні різні програми кредитування: від безпроцентної розстрочки на 3 місяці до фінансування більших проектів та утеплення на суми 150-450 тис. грн. Максимальна сума компенсації на одну фізособу – 3000 євро. Компенсації виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта і не обкладаються податками.

    Нагадаємо, що ставки за європейськими кредитами нещодавно були знижені. Крім того, з'явилася можливість оплачувати покупку енергоефективних товарів за допомогою кредитних карт за рахунок кредитних коштів від Райффайзен Банку Аваль і ОТП банку і отримати європейську компенсацію IQ energy на утеплення житла від ЄБРР.
     
  4. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    ОТП Банк в рамках співробітництва з програмою енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy презентував унікальну пропозицію на віконному ринку — безвідсоткове кредитування на вікна ТМ VEKA з євро компенсацією.

    Розстрочка надається на 3 місяці під 0,01% річних на суму до 50 тис. грн. При цьому, завдяки програмі IQ energy, при купівлі енергоефективних вікон ТМ VEKA клієнт має можливість отримати європейську компенсацію у розмірі 15% від вартості вікон. Компенсацію можна отримати на вартість вікон, супутніх товарів і монтажних робіт. Компенсація виплачується швидко, протягом 3-5 тижнів з моменту електронного підтвердження заявки.

    Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова: «Завдяки партнерам програма IQ energy продовжує пропонувати своїм клієнтам цікаві та вигідні пропозиції. Умови розстрочки надають можливість громадянам України обрати, встановити енергоефективні вікна та отримати компенсацію від ЄБРР за програмою IQ energy в євро без зайвих переплат».

    Умови надання розстрочки в ОТП Банку на вікна ТМ VEKA за програмою IQ energy:
    • Термін кредитування —3 місяці.
    • Сума кредиту — до 50 000 грн.
    • Комісія єдиноразова — відсутня.
    • Комісія щомісячна — відсутня.
    • Річна відсоткова ставка за користування кредитом — 0,01%.
    • Обмеження по віку позичальника: 21-69 років.
    • СМС-сповіщення + довідка по кредиту – 250 грн. (послуга, що сплачується клієнтом та надає можливість отримувати СМС сповіщення по кредиту та безкоштовні довідки щодо кредиту).
    • Без довідки про доходи.
    • Без страховки.
    • Дострокове погашення кредиту без комісій.
    • Валюта кредитування — гривня.
    • Термін отримання рішення — 1 година!

    Нагадаємо, що для отримання компенсації від ЄБРР за програмою IQ energy необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер. В рамках програми компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта за будь-яким типом кредиту від банку-партнера. Компенсація складає 15-20% від суми кредиту/інвестицій (максимально можлива сума компенсації — 3000 євро на 1 людину). Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.
     
  5. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Інтернет-видання OKNA.ua написало статтю про програму IQ energy, підготувавши покрокову інструкцію до отримання еврокомпенсаціі при покупці енергоефективних вікон https://okna.ua/library/kak-kupyt-teplye-okna-po-prohramme
     
  6. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    В рамках програми з енергоефективності від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy в Україні видано пільгових кредитів на загальну суму приблизно 50 мільйонів гривень, близько 2000 чоловік утеплили свої будинки. Про це під час виступу на 19-й Міжнародній виставці енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів «Аква-Терм Київ» повідомила керівник програми IQ energy Оксана Булгакова.

    Найбільшим попитом серед українців, близько 50% від загального обсягу, користуються кредити на встановлення нових енергоефективних вікон. Разом з тим все більшої популярності набирають проекти з заміни систем опалення, а також встановлення джерел альтернативної енергії, таких як сонячні колектори та теплові насоси.

    Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова уточнює: «Європейська програма IQ energy, розрахована на 4 роки, стартувала в квітні 2016 р. з підписання договорів про співпрацю з банками-партнерами, з червня почалося кредитування. Виплати компенсацій почалися в вересні 2016 р. і з цього часу виплачуються регулярно, без затримок протягом 3-5 тижнів з моменту підтвердження електронної заявки на компенсацію. Максимально можлива сума компенсації по кредиту – 3000 євро на одного громадянина України».

    Для отримання компенсації від ЄБРР за програмою IQ energy необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер (УкрСиббанк, Райффайзен Банк Аваль або ОТП Банк). В рамках програми компенсація (15-20% від суми кредиту/інвестицій) виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта. Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні. При цьому ні банк, ані ЄБРР, ані IQ energy не контролюють те, яким чином клієнт розпорядиться компенсацією.

    Як повідомлялося, банки-партнери програми, Райффайзен Банк Аваль і ОТП Банк нещодавно запустили можливість брати участь в програмі IQ energy і при оплаті енергоефективних товарів за допомогою кредитної картки за рахунок кредитних коштів. Це мінімізує не лише часові витрати на здійснення покупки, але й вигідно з фінансової точки зору: як правило, у кредитних карток є пільговий період користування позиковими коштами протягом 50-57 днів. У планах – підключити аналогічну послугу і в УкрСиббанку.
     
  7. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Публикуем ответы на вопросы наших клиентов:

    Вопрос: правильно ли я понял, что условие покупки только одно - наличие товара в каталоге сайта IQ energy, у какого именно продавца я его куплю - выбор за мной?


    Ответ: да, главные условия для получение компенсации - покупка в кредит в банке-партнере товара из каталога IQ energy (есть и другие условия, см. подробнее правила программы).

    Какой именно тип кредита вы получили в банке-партнере (ОТП, УкрСиббанке или Райффайзен Банке Аваль) - для нас не важно, чтобы выдать грант.

    Но! Банки выдают несколько типов кредитов: кеш кредиты (это когда вы получаете живые деньги в кассе банка или на текущий счет и идете с ними в магазин) и POS-кредиты (это когда банк сразу напрямую переводит деньги продавцу).

    Во втором случае процентные ставки меньше (т.к. для банка меньше риски), но именно в этом случае необходимо, чтобы у банка была налажена работа с поставщиком, заключен договор. Поэтому если ваш поставщик уже работает по программе - уточните у него, с какими банками сотрудничает. Если не работает - попросите обратиться в банк и заключить договор.

    Есть и другие типы кредитов - оплата кредитной карточкой, кредит под депозит - они менее рисковые для банка, более выгодны для покупателя, но и предъявляют больше требований к потребителю (кредитную карту выдают людям со стабильной официальной зарплатой, "кредит под депозит" выдается при наличии депозита в банке).
     
  8. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова розповіла про механізм виплати, принципах взаємодії з віконними компаніями і перспективи програми в інтерв'ю для OKNA.ua «IQ energy — win-win проект з енергоефективності»
     
  9. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Наводимо приклад виплати компенсації на вікна і утеплювач.
    Регіон/населений пункт: Рівненська область, м. Рівне
    Тип житла: приватний будинок, 150 м2
    Обладнання:
    Вікна - Epsilon Optima / 4i-15-4-15-4i
    Утеплювач для даху та стін - штапельне скловолокно URSA
    Ціна: 65 286 грн.
    Кредит від ОТП Банку
    Розмір компенсації: 473,75 євро (20%)
    Виплачено клієнту в повному обсязі.

    Запрошуємо до участі в програмі - http://www.iqenergy.org.ua
    __________________
     
  10. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Як заощадити на комунальних платежах і перевести свій будинок на альтернативні джерела енергії? Читайте в статті газети «Дзеркало Тижня». А з програмою IQ energy можна отримати компенсацію до 3000 євро на ті ж теплові насоси, про які йде мова в статті.

    Запрошуємо до участі в програмі - http://www.iqenergy.org.ua
     

Поділитися цією сторінкою