IQ energy: європейські компенсації на утеплення житла до 3000 євро

Тема у розділі 'Куплю-продам, предлагаю работу, ищу строителей', створена користувачем IQ energy, 6 бер 2017.

  1. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    У процесі придбання певної продукції з вашого Каталогу технологій ми звернулися до декількох постачальників і торговельних організацій та отримали цінові пропозиції. Усі вони відрізнялися від ціни, вказаної в Каталозі технологій. Якщо ми купимо продукцію за цими цінами, чи не створить це для нас проблем з отриманням гранту?

    Ціни в нашому Каталозі технологій наведені лише для довідки. Ми повністю усвідомлюємо ситуацію з ціновою нестабільністю в Україні. Саме тому ви можете оформляти купівлю будь-якої продукції, що внесена до Каталогу технологій, за цінами, що відрізняються від наведених нами індикативних значень.

    Однак просимо при цьому звертати увагу на те, що при розрахунку суми гранту ми встановлюємо обмеження на вартість кожної категорії та підкатегорії матеріалів і обладнання. Граничні цінові значення визначені в євро, що робить їх менш залежними від коливань цін на внутрішньому ринку. Граничне значення стосується сукупної вартості продукції та вартості супутніх монтажних робіт. Детальніше будь ласка див. правила участі у програмі.
     
    sanykrimea подобається це.
  2. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Хто вирішує, які матеріали й устаткування внести в «Каталог технологій»?

    ЄБРР найняв консультантів проекту, до обов’язків якого належить створення такого каталогу та підтримка його в актуальному стані. Задля внесення до Каталогу технологій, певний продукт має продемонструвати високі показники енергоефективності за методологією, що підтверджена на практиці в багатьох країнах. Наші сертифіковані інженери проводять усі необхідні тести та вирішують, чи відповідає продукт критеріям прийнятності каталогу.

    Ми не надаємо жодних переваг будь-якому з виробників, наш єдиний критерій — це енергоефективність.
     
    sanykrimea подобається це.
  3. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Якщо в проекті будуть застосовані виключно матеріали з Каталогу технологій, чи робить це проект автоматично прийнятним з позиції критеріїв Програми без подальших обмежень?

    Ні, це не так. Лише той факт, що продукт внесено до нашого каталогу й ви використали його у своєму проекті, не робить ваш проект автоматично прийнятним. Найбільш вагомий критерій перевірки прийнятності — це те, як саме ви використали цей продукт, тобто чи був він належним чином встановлений за всіма правилами та нормами.

    Наприклад, у нашому каталозі є теплоізоляційні плити. Хоча вони є прийнятними згідно з нашими критеріями, та якщо ви вирішите використати їх для ізоляції зовнішніх стін вашої квартири в багатоквартирному будинку, ми відхилимо такий проект, оскільки він заборонений будівельними нормами. Однак, якщо ви вирішите використати їх для ізоляції зовнішніх стін вашого приватного будинку, такий проект ми приймемо.
     
    sanykrimea подобається це.
  4. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Наш проект був настільки дорогим, що ми не змогли профінансувати його лише за рахунок кредиту. Тому кілька осіб, які проживають у приміщенні, взяли кредити (кожен окремо) задля спільного фінансування проекту. Яким чином у цьому випадку потрібно оформлювати запит на отримання гранту?

    У тих випадках, коли один проект було реалізовано за рахунок більш ніж одного кредиту, кожен позичальник має індивідуально звернутися за отриманням гранту.

    При цьому в заявках кожного з позичальників потрібно вказати однакову інформацію щодо проекту – адресу помешкання, реалізовані категорії та розмір витрат.
     
  5. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
  6. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Продовжуємо надавати відповіді на запитання клієнтів. "На сайті в переліку товарів є котел Атмос DC32S синьо-сірого кольору, я знайшов таку модель тільки він червоно-сірого кольору, чи виникне з цим проблем при верифікації ? Які документи необхідно для верифікації ТТ котла по програмі Iqenergy?"
    1) щодо кольору котла: проблем не буде[​IMG]

    2) котел має бути підключений до системи опалення (можна зробити це самостійно, оскільки це не газовий котел). В паспорті має бути відмітка про дату продажу. Набір інших документів - стандартний.
     
  7. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    «Тридцять три квадратних метри» («33 м2»), велика українська мережа будівельно-господарських магазинів і супермаркетів, розпочала співпрацю з програмою фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy.

    Відтепер у всіх 39 магазинах мережі є доступним оформлення європейської компенсації в розмірі до 3000 євро при купівлі енергоефективного обладнання в кредит для модернізації житла. Клієнти мережі «33 м2» отримали можливість придбати за програмою IQ energy теплоізоляцію, радіатори, рушникосушки, термостати і вхідні двері. Всього асортимент товарів, при покупці яких можна отримати еврокомпенсацію в мережі, включає більше 100 товарів.

    Кредитування надається одним з банків-партнерів програми – УкрСиббанком – через співробітників магазинів мережі. Таким чином, клієнти можуть оформити пільговий кредит і отримати сертифікат відповідності на енергоефективний товар, а також консультацію по програмі IQ energy, прямо в точці продажу.

    Нагадаємо, завдяки європейській програмі IQ energy громадяни України мають можливість отримати часткову компенсацію вартості енергоефективного обладнання при покупці його в кредит через банк-партнер. В рамках програми неоподатковувана податками компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банка-партнера. Компенсація складає 15-20% від суми кредиту/інвестицій (максимально можлива сума компенсації — 3000 євро на 1 людину). Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні. При цьому ані банк, ані ЄБРР, ані IQ energy не контролюють те, яким чином клієнт розпорядиться компенсацією. В даний момент програма IQ energy діє для фізичних осіб.
     
    Останнє редагування: 11 тра 2017
  8. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Компанія Viessmann, один з провідних міжнародних виробників опалювальних, промислових і холодильних систем, стала учасником програми фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy. Завдяки програмі громадяни України мають можливість отримати часткову компенсацію вартості енергоефективного обладнання при покупці його в кредит через банк-партнер.

    З асортименту обладнання Viessmann під дію програми IQ energy підпадають:

    • газові конденсаційні котли Vitodens;
    • газовий низькотемпературний котел Vitopend 100-W (WH1D);
    • котли на твердому паливі Vitoligno 100-S, 300-C;
    • сонячні колектори Vitosol;
    • теплові насоси Vitocal.

    При купівлі таких опалювальних приладів розмір компенсації становить 15%, а разом з допоміжним товаром (це може бути арматура, система теплої підлоги, накопичувальна ємність, циркуляційний насос та інше) її розмір збільшується до 20%.

    Нагадаємо, що в рамках програми компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банка-партнера. Компенсація складає 15-20% від суми кредиту/інвестицій (максимально можлива сума компенсації — 3000 євро на 1 людину). Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні. При цьому ані банк, ані ЄБРР, ані IQ energy не контролюють те, яким чином клієнт розпорядиться компенсацією. В даний момент програма IQ energy діє для фізичних осіб.
     
  9. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Компанія Mitsubishi Electric, один з провідних міжнародних виробників опалювальних, промислових і холодильних систем, стала учасником програми фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy. Відтепер кліматична техніка Mitsubishi Electric наявна у Каталозі Технологій IQ energy.

    З обладнання Mitsubishi Electric під дію програми IQ energy підпадають теплові насоси «повітря-вода» PUHZ-SW50VKA, PUHZ-SW100V/YHA, PUHZ-SHW230YKA2 та інші.

    Тепловий насос – це пристрій, який дозволяє використовувати теплову енергію повітря, ґрунту або ґрунтових вод для потреб опалення та/або гарячого водопостачання. Тепловий насос відбирає тепло з вулиці або з землі і направляє його в будинок. Основним критерієм, який визначає ефективність теплового насоса, є коефіцієнт його трансформації. Він відображає співвідношення виробленої теплової енергії до спожитої електричної енергії. Теплові насоси, включені до Каталогу Технологій IQ energy, щонайменше на 20% ефективніші у порівнянні із продукцією, представленою в середньому на ринку.
     
  10. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15

Поділитися цією сторінкою