IQ energy: європейські компенсації на утеплення житла до 3000 євро

Тема у розділі 'Куплю-продам, предлагаю работу, ищу строителей', створена користувачем IQ energy, 6 бер 2017.

  1. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Ділимося з вами прикладом виплати компенсації на вікна та утеплювач.

    Регіон / населений пункт: Дніпропетровська область, Дніпро
    Тип житла: приватний будинок, 150 м2
    Обладнання:
    • Вікна Kömmerling 76AD / 4-16Ar-4-16Ar-4i
    • Утеплювач даху Техноніколь РОКЛАЙТ
    Ціна: 65 452,00 грн.
    Кредит від ОТП Банку
    Розмір компенсації: 495,20 євро (20%)
    Виплачено клієнту в повному обсязі 17.02.17
    Запрошуємо до участі у програмі - http://www.iqenergy.org.ua/

    [​IMG]
     
  2. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Ставки в ОТП Банку по «теплих» кредитах за програмою енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy знижені до 17,5% з 19,99% річних.

    Кредит надається без довідки про доходи на термін до 36 місяців. Ефективна ставка залежить від терміну кредитування. Дострокове погашення — без додаткових комісій.

    Завдяки програмі IQ energy клієнт має можливість отримати європейську компенсацію (до 3000 євро на 1 людину) при купівлі енергоефективного обладнання. Компенсацію можна отримати на вартість енергоефективного обладнання, супутніх товарів і монтажних робіт, за умови їх придбання в кредит. Компенсація виплачується швидко, протягом 3-5 тижнів з моменту електронного підтвердження заявки.

    Умови надання кредиту в ОТП Банку за програмою IQ energy:
    • Термін кредитування — до 36 місяців.
    • Сума кредиту — до 50 000 грн.
    • Без довідки про доходи.
    • Річна відсоткова ставка за користування кредитом — 17,5%.
    • Комісія єдиноразова — 3,5%.
    • Комісія щомісячна — 0,99%.
    • Без страховки.
    • Дострокове погашення кредиту без комісій.
    • Валюта кредитування — гривня.
    • Термін отримання рішення — 1 година!

    Для отримання компенсації від ЄБРР за програмою необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер. В рамках програми неоподатковувана податками компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при любому типі кредиту від банка-партнера. Компенсація складає 15-20% від суми кредиту/інвестицій (максимально можлива сума компенсації — 3000 євро на 1 людину). Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.

    Більш детальну інформацію по кредиту Ви можете отримати, зателефонувавши до Довідкового центру ОТП Банку: тел.: (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 (цілодобово, вартість дзвінків згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку), або у найближчому відділенні банку.
     
  3. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Якщо кредитних коштів недостатньо для реалізації нашого проекту, як бути?

    У такому разі вам доступні декілька варіантів.

    По-перше, ви можете розділити свій проект на стадії. Наприклад, ви можете виконати тільки певну частину свого проекту із залученням першого кредиту, погасити кредит і подати заявку на новий кредит для реалізації наступної частини. У цьому разі ви зможете просити гранти по кожній успішно завершеній частині ваших проектів за умови, що сукупна сума ваших кредитів не перевищує 15 тис. євро за весь час роботи програми IQ energy.

    По-друге, якщо ви бажаєте реалізувати проект одразу, ви можете покрити брак фінансування з інших джерел, наприклад, взяти в борг у своїх друзів або родичів. Однак у цьому разі ваш грант буде розраховуватися не на основі вартості вашої інвестиції, а лише на основі суми кредиту, який ви отримали від комерційного банку-учасника.

    Зрештою, ви можете реалізувати свій проект спільно з вашими друзями чи родичами. У такому разі ви маєте чітко визначитися, хто саме за який елемент відповідає (наприклад, хто фінансує заміну якого саме вікна), тоді ви всі можете отримати кредитні кошти від IQ energy. Також ви всі матимете право на грант.
     
  4. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Продовжуємо надавати відповіді на питання, які часто отримуємо від клієнтів:

    Скільки часу потрібно для отримання гранту за програмою IQ energy?

    Гранти IQ energy виплачуються щомісяця. Тож, зазвичай, отримання гранту за програмою IQ energy займає 3–5 тижнів — залежно від того, коли саме впродовж поточного місяця ви подасте нам свою заявку на грант.

    Чи є якісь обмеження щодо того, на які цілі можна буде використати грант?

    Ні, жодних обмежень. Ви вільні використовувати суму гранту, як побажаєте. Тільки вам вирішувати, використати її на погашення свого кредиту за програмою IQ energy чи витратити гроші на будь-які інші цілі.
     
  5. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Наводимо приклад виплати компенсації на вікна з енергоефективним двокамерним склопакетом і 5-ти камерною профільною системою WDS 500

    Регіон / Населений пункт: Чернігівська область, Ядути
    Тип житла: приватний будинок, 54 м2
    Обладнання: вікна WDS 500 / 4i-10-4-10-4i
    Ціна: 12 850,00 грн.
    Кредит від ОТП Банку
    Розмір компенсації: 70,74 євро (15%)
    Виплачено клієнту в повному обсязі 17.02.17
    [​IMG]
     
  6. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Один з найбільших банків України — Райффайзен Банк Аваль — приєднався до програми IQ energy

    Райффайзен Банк Аваль, один з найбільших банків України, за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) почав роботу за програмою фінансування енергоефективності житла IQ energy.

    З сьогоднішнього дня всі клієнти, які звертаються в банк за кредитом готівкою, кредитною картою або мають кредитні карти банку, можуть скористатися унікальною можливістю — отримати компенсацію в розмірі до 3000 євро при купівлі енергоефективного обладнання в кредит для модернізації житла. Умови кредитування у Райффайзен Банку Аваль залежать від сегменту клієнта, наприклад, зарплатний, пенсіонер, преміум або новий клієнт банку. В тому числі, для всіх клієнтів доступною є кредитна карта з пільговим періодом до 57 днів. Каталог матеріалів і обладнання, на придбання яких можна отримати європейський грант, складає більше 3100 позицій.

    Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова зазначила: «Райффайзен Банк Аваль володіє широкою загальнонаціональною мережею і обслуговує мільйони клієнтів, багатьох з яких зацікавить можливість купити в кредит сучасні енергоефективні вікна, утеплити стіни і перекриття, замінити котел і систему опалення на більш енергоефективні. Деякі з них, можливо, захочуть встановити в будинках альтернативні джерела енергії, такі як сонячні колектори та/або теплові насоси. Все обладнання, яке підтримується програмою IQ energy, відповідає європейський стандартам, прослужить довго, підвищить вартість житла. З сьогоднішнього для процес участі в програмі ще більш спрощений: тепер досить просто оплатити енергоефективні та супутні товари кредитної (не дебетної або зарплатної) картою від банку-партнера, модернізувати житло і подати заявку на компенсацію на сайті програми www.iqenergy.org.ua».

    Поява в IQ energy можливості оплачувати енергоефективні товари за допомогою кредитних карт Райффайзен Банку Аваль має ряд переваг:

    • По-перше, це швидкість і зручність отримання кредиту на енергоефективний товар: його можна отримати миттєво, просто сплативши товар кредитною карткою в інтернет-магазині або будь-якій торговельній точці, обладнаної терміналом для прийому платежів банківською картою.

    • По-друге, кредитні карти Райффайзен Банку Аваль мають пільговий період на безготівкові операції — до 57 днів. Це період, протягом якого клієнтові не нараховуються відсотки за користування кредитом, що є, по суті, безвідсотковим кредитом. За цей час можна придбати товари в кредит, здійснити монтаж (наприклад, енергозберігаючих вікон, котла або системи утеплення), отримати європейську компенсацію від IQ energy і закрити кредит, або продовжити користуватися ним на загальних підставах.

    • По-третє, даний продукт зручний при активному будівництві: по ходу будівництва або модернізації житла клієнт може користуватися безвідсотковим кредитом, погашати його і брати знову, і кожного разу отримувати європейську компенсацію. При цьому максимальна сума компенсацій становить 3000 євро на одну фізособу за весь період дії програми.
     
    sanykrimea подобається це.
  7. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Продовжуємо надавати відповіді на найчастіші запитання.

    Чи проводиться якась перевірка перед виплатою гранту?

    Так, технічна перевірка (верифікація) проекту є необхідною частиною затвердження гранту та має бути проведена.

    Передбачені два варіанти здійснення верифікації:

    10 % заявок на грант підлягають верифікації на місці реалізації проекту. Це означає, що наші інженери мають виїхати на місце реалізації вашого проекту та фізично перевірити супровідні документи і встановлені матеріали й обладнання. Ця категорія заявок обирається випадковим чином, немає критеріїв, які б автоматично робили якусь заявку на грант такою, що підлягає перевірці на місці;

    90 % заявок на грант проходять верифікацію без виїзду на місце – камеральну перевірку онлайн.
     
    sanykrimea подобається це.
  8. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    З сьогоднішнього дня клієнтам ОТП Банку – власникам кредитних карт – стала доступною участь в програмі енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, яка дозволяє фізичним особам-громадянам України отримати європейські гранти на утеплення свого житла в розмірі до 3000 євро.

    Отримати грант можуть як існуючі, так і нові клієнти банку.

    Якщо раніше для отримання європейської компенсації необхідно було проходити процедуру отримання кредиту у представників банку, то тепер власникам кредитних карт ОТП Банку достатньо:

    • оплатити товар з каталогу енергоефективного обладнання IQ energy кредитною карткою в торговій точці або інтернет-магазині (наприклад, сучасні вікна);
    • провести модернізацію житла (встановити куплені вікна);
    • подати заявку на компенсацію (15-20% від суми кредиту /інвестиції) на сайті програми.

    При цьому пільговий період користування кредитними коштами складає до 55 днів за ставкою 0,01% річних.

    Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова наголосила: «Ми намагаємося зробити програму енергоефективності житла доступною і вигідною для українських громадян. Підключення до програми кредитної карти – це прорив в сегменті «теплих кредитів». Адже такі інструменти, як кредитна карта, дозволяють клієнтам отримувати практично безвідсоткові кредити на період, достатній для придбання товару, його монтажу та отримання єврокомпенсації, яку виплачують протягом 3-5 тижнів».

    Даний продукт особливо зручний при активному будівництві або модернізації житла, оскільки клієнт може користуватися кредитом за ставкою 0,01% річних, погашати його і брати знову, і кожного разу отримувати європейську компенсацію (15-20% від суми кредиту/інвестиції). При цьому максимальна сума компенсацій становить 3000 євро на одну фізособу за весь період дії програми.

    Переваги кредитної картки від ОТП БАНК:
    • комісія за користування карткою списується тільки в тому випадку, якщо клієнт використовував карту;
    • пільговий період користування кредитними коштами при розрахунку карткою в торгових мережах і в Інтернеті до 55 днів за ставкою 0,01% річних;
    • відсоткова ставка за користування кредитними коштами після закінчення пільгового періоду – 36% річних;
    • безкоштовний інтернет-банкінг OTP Smart.

    Нагадаємо, для отримання компенсації від ЄБРР за програмою IQ energy необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер. В рамках програми неоподатковувана податками компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банку-партнера. Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.
     
  9. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Чи є проекти, які IQ energy не підтримує?

    Так, IQ energy не підтримує такі проекти:

    • проекти, в яких використовується устаткування чи матеріали, не внесені до нашого веб-каталогу «Каталог технологій»;

    • проекти, не дозволені згідно з українським законодавством, навіть якщо ви передбачаєте використання устаткування та матеріалів з нашого веб-каталогу «Каталог технологій». Наприклад, не дозволяється виконання зовнішньої ізоляції стін в окремій квартирі багатоквартирного будинку, так само як і встановлення котлів для систем опалення приміщень, що призведе до від'єднання від систем централізованого опалення.
     
    sanykrimea подобається це.
  10. IQ energy

    IQ energy Підмайстер

    Повідомлення:
    68
    Симпатії:
    15
    Шановні друзі!

    Наводимо приклад виплати компенсації на вікна та вхідні двері.

    Регіон / Населений пункт: м. Київ
    Тип житла: приватний будинок, 380 м2
    Інвестиція:
    Віконні конструкції Solvin
    Вхідні двері Solvin
    Кредит від ОТП Банку: 252 125,00 грн.
    Розмір компенсації: 1 595,25 євро (20%)
    Економія енергоресурсів: 17 518,96 кВт/рік
    Скорочення викидів CO2: 4 284,09 кг/рік
    Підтверджено до виплати на квітень

    Запрошуємо до участі у програмі - http://www.iqenergy.org.ua

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою