чим опустить потолок

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем zybtex, 9 лют 2017.

1. andrij64

andrij64 Заслужений майстер

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    При утепленні ватою з середини приміщення, вату потрібно закривати пароізоляційною плівкою від приміщення. Тоді не буде плісняви.
    --- добавлено: 9 лют 2017 у 15:20 ---
    Це ви знаєте напевно?
    Не гадайте на кавовій гущі. :):Hi:Для визначення точки роси скористайтесь онлайн калькуляторами. Там буде все видно наочно- де і при яких утеплюючих матеріалах буде точка роси.

Останнє редагування модератором: 17 лют 2017
  2. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    м. Миронівка Київська обл.
    Це варто робити автору теми:-D Він в цьому найбільше зацікавлений і,що найголовніше, всі вихідні дані в нього.:mathematic:. В будь-якому випадку обшивка дерев'яних стін гіпсокартоном проблему не вирішить. Навіщо себе обманювати за власний кошт?:bratan:

3. Vladimir1966

Vladimir1966 Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.110
    Симпатії:
    710
    Адреса:
    с. Нові Петрівці
    Попробую трошки домоделювати ситуацію. Поставили паронепроникну плівку .... ну або зробили мінвату не проникною .... як пінопласт ..... холодна стіна зовні ... холодна стіна всередині хати .... але трошки тепліша, як на вулиці .... значить буде мокнути зсередини

Відносно калькуляторів точки вологи.
    При укладанні мінвати всередині порушиться ланцюжок наростання паропроникливості шарів. Зновуж, волога просто не піде на вулицю, а осяде на холодній стіні (ну нехай в перших міліметрах стіни).

Я якось отак це все бачу

4. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    Можу порадити з власного досвіду.
    Зараз не так багато пропозицій роботи, тому хлопці хапаються за будь-яку можливість освоїти Ваші гроші. Подивіться оголошення в районній газеті, поспілкуйтесь з профільними спеціалістами в телефонному режимі і запросіть тих, в кого повірили, на оглядини.На місці разом будете шукати вихід, а не розмовляти "на мігах". як казала моя бабця. Повірте, може спрацювати. До мене приїздили два "прораба" і після розмови з ними у мене "розвиднілись очі" (знову з того ж лексікону).:Hi:

5. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Для точки роси потрібні не тільки холодні стіни, а і відповідна вологість. А пароізоляційна мембрана не буде ``пускати``вологу до холодної стіни. І, відповідно, не буде чому конденсуватись.

6. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    ...І хто сказав, що буде легко?:nu:

7. andrij64

Повідомлення:
    6.382
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    Для того і монтують пароізоляцію, щоб волога не проходила до стіни.
    --- добавлено: 9 лют 2017 у 15:56 ---
    Ось, попробуйте різні варіанти утеплень, стін і т.д.
    http://xn--80ajbwpejjci7c.xn--p1ai/
    --- добавлено: 9 лют 2017 у 16:01 ---
    Ось приклади утеплення з середини.
    Синя лінія- вологість, чорна- температура. При перетинанні цих ліній- випадає конденсат. s20121203115531qlcxifp.png
    А на цьому малюнку- використана пароізоляція між ГКЛ і ватою. Лінії не перетинаються- конденсату не буде.
    s20121203115503sbrtoje.png

Михайло Маломитницький подобається це.
  8. zybtex

zybtex Підмайстер

Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    7
    Дякую за інформацію.

9. Михайло Маломитницький

Повідомлення:
    2.173
    Симпатії:
    5.354
    Адреса:
    "Не штука построить, штука эксплуатировать". Сказав мені колись мудрий москаль. :-DТому не втрачайте оптимізму. Успіхів!

10. Энки

Энки Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    15.894
    Симпатії:
    15.563
    Адреса:
    Київ
    А на літо намалюйте?
    І цей калькулятор, наче, показує ситуацію на певну мить. Ну тобто, якщо буде 20 мл конденсату щогодини, то де він візметься стільки щогодини. Є конструкції, що за цим калькулятором мають генерувати воду літрами, але стоять сухі, на око, роками.

Михайло Маломитницький подобається це.

Поділитися цією сторінкою