піролізний котел Сергея Лукашука

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем zybtex, 28 янв 2017.

1. zybtex

zybtex Підмайстер

Симпатии:
    7
    Я котел некупував мені зварив знайомий,він купляв чертєжи.А поставить ТА невийде,у мене самотьочна система,металеві труби 50 мм.Як я включаю насос то дрова вигорають за 3 години,а самотьоком 6.

2. параска

параска Прораб

Симпатии:
    342
    А де живеш?

Лютий_Бандерівець нравится это.
  3. zybtex

zybtex Підмайстер

Симпатии:
    7
    В Житомирі.

Лютий_Бандерівець нравится это.
  4. Іван 55555

Іван 55555 Заслужений майстер

Симпатии:
    1.140
    та й температура в приміщенні певно в два рази відрізняється?що з самоточною,і з насосом.

5. bogdan_1983

bogdan_1983 Бригадир

Симпатии:
    143
    Це Ви самі собі таке придумали , чи може якийсь "спец:stena:" Вам таке сказав? У мене аналогічна СО і я буду ставити ТА, хоча ще декілька років назадpapa я собі казав що мені ТА не потрібен. Не переживайте , і до Вас з часом розум прийде, і Ви собі поставите ТА, а поки що читайте форум, це не завадить, та й питань дурних поменшає=)

6. zybtex

zybtex Підмайстер

Симпатии:
    7
    А у приміщені на ПЦ температура 22-23 градусів при висоті потолків 3.10.Котел стоїть на 65 градусів.

7. onyx_75

onyx_75 Інженер

Симпатии:
    572
    @zybtex, а вы больше опишите свою СО , расскажите сколько загружаете дров в камеру загрузки, какие дрова , фотки котла работающего , температуры на выхлопе,подачи и обрати какая стоит автоматика , фотовидео факела, обвязки котла и схему СО какой объем . Ну и желательно сначала рассказать как вы обогревались газом и сколько кубов газа уходило в месяц до того как начали отапливать дом пиролизным котлом. Вся эта инфа поможет форумчанам разобраться , понять и помочь вам с вашим котлом или ещё с каким косяком который всплывет по мере подачи вами фото, видео информации или письменной. Не стесняйтесь снимать и выкладывать здесь , вам обязательно помогут.

Алекс Иваныч и bogdan_1983 нравится это.
  8. Злий ельф

Злий ельф Підмайстер

Симпатии:
    10

Ну а куди той насос діває тепло, яке без насоса гріє ще 3 години?

9. zybtex

zybtex Підмайстер

Симпатии:
    7
    Якщо котел вигорів то хата дуже швидко холодає,а як постійно горить то й тепло.

10. meroro

meroro Заслужений майстер

Симпатии:
    6.852
    Може сусід "врізався".Самотьоком тиску не стає,а коли насос включити,він,падло(сусід),аж вікна відкриває.
    В мене тоже,при заміні автоматики на котлі,3 закладки дров горіли 16-18 годин.ТА 1300 літрів і БКН 210 л.Як виявилося-турбіна крутилася в другий бік(Cherna-facepalm).А тепер горить 3-4-5 і на ТА 80-85 С, БКН-65-70,і в домі 24 С.
    --- добавлено: 2 лют 2017 у 14:19 ---
    Для для того придумали і з успіхом користуються ТА.Тем-тура не мусить бути в радіаторах 70-80-90 С,досить 40-50,але постійно.

Последнее редактирование модератором: 10 фев 2017

Поделиться этой страницей