Программы для строителей, технологов, проектантов

Тема у розділі 'Проекты домов и коттеджей', створена користувачем nansen88, 10 січ 2010.

?

Нужна ли данная тема на форуме?

  1. Да

    65 голосів
    97,0%
  2. Нет

    2 голосів
    3,0%
  1. xamgelo

    xamgelo Прораб

    Повідомлення:
    1.399
    Симпатії:
    187
    Не, там дизайн кухонь из готовых элементов и фасадов. Можно редактировать размеры под заводские если их там готовых уже нет и весьма неплохой рендеринг для такой маленькой программы. Для разработки самих корпусов еще есть ПРО100 и вуди. Для раскладки плитки тоже есть, правда для тротуарной не встречал, а для обычной как-то пользовался программой с сайта какого-то итальянского производителя плитки. Кажется Irisceramica Очень неплохая и бесплатная, правда сейчас там со скачиванием какие-то проблемы
     
  2. Goshia

    Goshia Прораб

    Повідомлення:
    2.115
    Симпатії:
    206
    По размещению корпусных кухонь, наверное, на форуме еще не было программы, может ссылку оставите, или программу?
     
  3. Atika

    Atika Стажер

    Повідомлення:
    22
    Симпатії:
    7
    Відповідь: Re: Программы для строителей, технологов, проектантов


    Вы меня извените , но прочитав это я чуть не взорвался . Прога не моя , и к ней я отношения не имею , разве что как потребитель . Вот это я выполнил на демо версии . Можете лицезреть , что сделана фотка с экрана компютера , потому как в демо версии нет режима сохранения .
    Разработчики сделали возможность маневрирования в редакторе плиток с сохранением. Именно там я и практиковал . Теперь у меня прога полная , - еще проще работать . Хотя пока ее приобрел пол года работал на демо - клиенты разницу не почувствовали .

    Во блін , від злості , аж на російську мову перейшов :))). А мабуть все через те , що практично всі форуми російськомовні - звичка .
     

    Вкладення:

  4. xamgelo

    xamgelo Прораб

    Повідомлення:
    1.399
    Симпатії:
    187
    Тогда допускаю только один вариант - у меня WIndows 7. Поэтому может в демо версии ни одно меню не доступно. Вааще :down: менять семерку ради проги этой конечно не буду. Я могу такое и в автокаде и в архикаде нарисовать хоть и не для этого программы.

    Goshia, программа называется kitchendraw демо можно згрузить на сайте http://kitchendraw.com/RUS/index.htm нажав на кнопку "свободная загрузка"
    Не демо полностью рабочая есть только 4я
     
  5. Atika

    Atika Стажер

    Повідомлення:
    22
    Симпатії:
    7
    Відповідь: Re: Программы для строителей, технологов, проектантов

    намалювати в архікаді , чи в іншій програмі можна , також таке практикував . Тут діло йде про зручність . По перше в меню плиток є практично всі варіанти ходових плиток СНГ , і мабуть 80 % їх варіантів узорів . Правда я собі понаробляв ще ті 20 % які на мою думку бракувало :).
    Не прийміть як рекламу , але я нею дуже задоволений , хоча є свої недоліки . Переліком недоліків я вже дістав розробників , обіцяли випустити нову версію :-D . Прога зручна тим , що підраховує загальну площу проекту . Кількість штук кожної плитки по кольорах , кількість закінчеь (половинок ) , загальний периметр .
    Особисто я таку прогу шукав десь близько двох років , вже сам хотів щось наваляти в Екселі :-[ . Я не збираюсь когось агітувати , але тепер я не уявляю як без неї підійти до розробки проєкту укладки . Тепер пішов такий клієнт , що йому просто закласти подвіря плиткою мало . Йому потрібен дизайн , та ще такий , щоб в нікого не було . А тепер за пів години пять варіантів клепаю , і на погодження до клієнта :-D . Минулого тиждня чуть з шкіри не виліз догоджаючи різними узорами , а клієнт показав на сусідє подвіря : "Хочу так " . А там суцільний один червоний колір з чорною полоскою по краях rofl .
     
  6. xamgelo

    xamgelo Прораб

    Повідомлення:
    1.399
    Симпатії:
    187
    Ну площадь количество плиток и периметр архикад вам тоже посчитает ;-) Раскладывать конечно дольше
     
  7. Goshia

    Goshia Прораб

    Повідомлення:
    2.115
    Симпатії:
    206
    Atika, красивые орнаменты у вас получились. Так можно любые картины выкладывать. В нашем городе я такого еще не видел, смотрится, конечно, красиво.
     
    1 людині також подобається це.
  8. xamgelo

    xamgelo Прораб

    Повідомлення:
    1.399
    Симпатії:
    187
    Запустил демку в "семерке" в режиме совместимости с ХР - работает, но как для меня - нужна полноценная версия, чтобы свои орнаменты набирать
     
  9. Atika

    Atika Стажер

    Повідомлення:
    22
    Симпатії:
    7
    Відповідь: Re: Программы для строителей, технологов, проектантов


    Все можна виконати в демоверсії . Берем , для прикладу , в редакторі плиток плитку яку ви не випускаєте , у в близькому майбутньому випускати не будете . Там її просто стераєте і робите ту , щовам потрібна . Хоча як на мене там всі плитки є . Те саме можна зробити і з узором . Узор викладений мною був перероблений з узору запропонованого , і все це я робив в демо версії . На щастя в ній можна редагувати плитку і узори .
    Єдине чим не зручна демоверсія , що проект не можна відкласти . Якщо почав , то мусиш закінчити , щоб потім сфоткати єкран і через поінт його роздрукувати .

    Повна версія звичайно має дуже багато плюсів . Там можна зберігати проєкти . Там можна розвернути узор на любий кут . Там можна творити нові узори не чіпаючи запропонованих , там можна вносити нові плитки не чпаючи запропонованих (хоча , повторюсь , там є всі ходові ). Там можна міняти крок сітки , що позволяє з великою точністю виставити початкову точку заповнення проекту бруківкою . А саме головне там немає глюків :) . Якщо чесно , бувало , закінчуєш проект , а воно в останній момент кине все одним кольором і вся праця пропала . Не часто , але траплялось і таке . А що тут дивуватись , зробили захист від таких як я :-D . Пів року працював на демо . Довго себе переконував , що повна версія не дуже потрібна , поки не попався клієнт багатий і вибадливий . Я йому десь десять проектів зробив , поки дійшли згоди . І кожен раз мусив спочатку малювати периметр подвіря (а воно було таке не стандартне ) . Мало того плитка повинна була бути під кутом 45 градусів . Повірте , виконати в демо це можна , але кожен раз малювати проект та ще пі кутом 45 це вже занадто :down: . Це і було тією краплею , що заставила мене купити повну версію . Там споійно раз намалював і зберіг . Потім робиш з ним що хочеш . Тим більше периметр малюєш як завгодно , в повній версії можна крутити узором відносно периметру .
     
  10. xamgelo

    xamgelo Прораб

    Повідомлення:
    1.399
    Симпатії:
    187
    Вот для колеровки неплохая Только колеровочную таблицу Триоры не получится использовать. Пропорции пигменьтов то есть, но зашифрованы какими-то буквами, а цветов нет
    http://www.stroymash.com.ua/soft/licence.php
     

Поділитися цією сторінкою