Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пилососу)

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем Voyutichi, 7 січ 2010.

1. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пилососу

Лис Ник, можете викласти фото того фільтру?

2. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Повідомлення:
    257
    Симпатії:
    72
    Адреса:
    г.Ровно
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пило

Звичайно можу якщо треба.... Вын стоыть на виході НЕРА фільтр, і по суті відфільтровує самі дрібні часточки пилу... ось трохи теорії http://ru.wikipedia.org/wiki/HEPA

Вкладення:

1 людині також подобається це.
  3. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побу

Лис Ник, мені потрібно водяний фільтр, той, що стоїть на вході, а не НЕРА.

НЕРА я викинув, писали що він миєеться - нічого не миється. Розкис..

4. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Повідомлення:
    257
    Симпатії:
    72
    Адреса:
    г.Ровно
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до

Я свій мив після одного мегабрудного прибирання, все нормально правда треба буде галою і щіткою ще помити...

А водяного фільтра як такого немає... Є відро в нього наливаєтся вода в яку заходить патрубок, далі в відро вставляєтся конус перевернутий зверху мотор....

Вкладення:

2 користувачам це сподобалось.
  5. Voltman

Voltman Новачок

Повідомлення:
    17
    Симпатії:
    17
    Адреса:
    Киев
    Можно не возится с доскональной фильтрацией, если выхлоп сделать на улицу. Хватит ведра-циклона и простого промывного фильтра двигателя.

6. Voyutichi

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пилососу)

нема можливості.

7. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Відповідь: Re: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пилососу)

Не вартує, взимку все тепло з майсерні буде витягувати. А від роботи на морзі задоволення мало.

1 людині також подобається це.
  8. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Повідомлення:
    257
    Симпатії:
    72
    Адреса:
    г.Ровно
    Re: Відповідь: Re: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пилососу)

Дивався я темку думав використовувати старий пилосос і циклон з бочки... але от прийшла ідея циклон зробити окремо а вже далі поставити пилосос з аквфільтром, тепер треба почекати коли мій новій пилосос стане старим і його можна буде потиженьку списати в гараж....

9. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового пило

Лис Ник,
    Ціна двигуна з насосом 120 грн. ну +/-. Чи вартують ці гоші заковтаної пиляки за декілька років???

10. Лис Ник

Лис Ник Майстер

Повідомлення:
    257
    Симпатії:
    72
    Адреса:
    г.Ровно
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Побутово-майстерський пилосос своїми руками (циклон до побутового

Не зовсім зрозумів що ві маєте на увазі, і про який насос йдется...

Поділитися цією сторінкою