Воздушное отопление за и против

Тема у розділі 'Вентиляция и кондиционирование', створена користувачем Hover, 17 лис 2016.

1. Vladimir1966

Vladimir1966 Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.110
    Симпатії:
    710
    Адреса:
    с. Нові Петрівці
    Ну :lulka: не потрібно створювати чергового кумира

По перше - КАРКАСНИК горить дуже і дуже швидко і красиво. Загасити його практично неможливо. Спостерігав багато разів :elektrik:

.... витрати мінімальні ?
    Знайомі в Канаді платять за газове повітряне опалення більше ніж я під Києвом. При цьому вартість газу всього 35-40 відсотків від нашої, а площа в 2 рази менше :K
    Хліб, навіть з усіма мега-хімічними добавками черствіє максимум за добу :testo:

Проблеми у дітей із шкірними хворобами :stena:
    Відповідь лікарів одна - переросте, акліматизується.

2. barnych

barnych Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Ну не розповідайте мені байок про каркасник в якому я виріс, прошу пана. А ще доплітати знайомих в Канаді.
    Любе житло треба вміти збудувати.і вас ніхто не змушує утепляти стіни поліуретановою піною і пінопластом зі всіх боків.достатньо знизу.а щодо кондиціювання то очевидно що енергоємкіше в краіні що простягається від наших широт і аж за полярне коло. ніж просто сезонне опалення під києвом.
    Ага ще доплетіть що годинна зарплата в тих знайомих 26 доларів.або приблизно 200 в день.

Останнє редагування: 30 гру 2017
  3. Vladimir1966

Повідомлення:
    1.110
    Симпатії:
    710
    Адреса:
    с. Нові Петрівці
    Канада ... як кажуть пани москалики - земля обітованна bravo
    Все там так гарно і красиво Crazy у мене навіть їхня пенсія може бути :K але чи варто тото оформляти ?
    але каркасники все ж горять :elektrik: і дуже - дуже швиденько :p

Знайомих звичайно багатенько, колег по роботах також чимало, родичів ... ну перші родичі вони як, проходять для прикладу ?

4. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Ще раз горять і не затушиш з поліуретановим наповненням. Прадавні засипані опилками живучіші і набагато здоровіші. Ну якщо вам не подобається пенсія не оформляйте і живіть без пенсіі аж до 100 років,як мій вуйко, але він від пенсіі не відмовлявся. Мій друзяка з дитинства допустимо каже що америцьке громадянство є дуже класна річ, але за межами штатів, які увас завжди за плечима.а в штатах ви маєте всі права аж до права потрапити до вязниці.

Останнє редагування: 30 гру 2017
  5. Vladimir1966

Повідомлення:
    1.110
    Симпатії:
    710
    Адреса:
    с. Нові Петрівці
    я трішечки пообрізав Вашого повідомлення - надіюсь що не надто цим спотворив суть ... hello
    Звичайно - поступаю трошки нечесно, адже я порівнює те, через що сам пройшов, в тому числі і через жорстку ломку ідеалістичних поглядів на життя по ту сторону океану. А як і в більшості західно-українців, були памятні дитячі спогади про посилки від тети з Канади чи машини від вуйка з Торонто :lulka:
    Відносно сьогоднішніх зарплат - якось не відслідковую (та й не звик про то питати).
    Сам максимально мав - якщо б перерахувати добовий дохід (ЗАРПЛАТУ) на 8 годинний часовий день 115 (місячна ставка 2500, плюс 3 добові бонуси по 250 за виконану роботу), але воно комусь потрібне ? :Hi:

6. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Ідеального життя нема ніде.але в украіні воно важке

7. LVV

LVV Прораб

Повідомлення:
    431
    Симпатії:
    425
    Адреса:
    Закарпатська обл., Свалявський р-н
    Мені подобаються каркасники, але не треба їх ідеалізувати. Каркасник, як і будь-який будинок, має тепловтрати і повітряне опалення повинно ці втрати компенсувати, а якщо ще й свіже повітря підмішується, то котел ще повинен також нагріти свіже повітря до необхідної температури.
    Хоча в каркаснику справді є плюс в тому, що тепло перш за все витрачається, щоб вас зігріти, а не купу каміння навколо вас. В цьому плані японські будинки із екструдованого пінопласту мабуть ще кращі за каркасники:).
    Aso-Farm-Land-Foam-Dome-Houses-1020x500.jpg

8. barnych

Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    Реально то робиться для для прикопування і створення"землянки".

9. LVV

LVV Прораб

Повідомлення:
    431
    Симпатії:
    425
    Адреса:
    Та ні, більше схоже, що японці вкрали ідею в ескімосів :-D. Мені нагадує ескімоське іглу, але люксового класу.

Вкладення:

• іглу.jpg
      іглу.jpg
      Розмір файлу:
      187,9 КБ
      Переглядів:
      10
  10. LVV

LVV Прораб

Повідомлення:
    431
    Симпатії:
    425
    Адреса:
    Сподобались картинки розподілу тепла для різних систем опалення. Залишу в даній темі. Хто не бачив, можна подивитись.
    Системи опалення.JPG
    Добре видно, чому для одного і того ж будинку(незалежно, чи каркасник, чи цегляний, чи будь-який інший) при встановленні різних систем опалення будуть зовсім різні тепловтрати.

Тобто для радіаторів з теплоносієм в 70гр.С тепловтрати в будинку максимальні. Для теплої підлоги ситуація краща, бо теплоносій меншої температури, але тільки при умові ДУЖЕ доброї теплоізоляції під теплою підлогою, бо трубки з теплоносієм дуже добре контактують з підлогою. Ну а при повітряному опаленні температура теплоносія(повітря) може бути найнижчою, тоді і тепловтрати в будинку будуть найнижчі.

Поділитися цією сторінкою