Своїми руками Креслення саморобного котла нижнього горіння 25 кВт

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 7 жов 2016.

1. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    так він нічого і не пропонував,просто намалював як димогази будуть рухатись...

полюс подобається це.
  2. Малюк

Малюк Прораб

Повідомлення:
    822
    Симпатії:
    480
    Адреса:
    Сумская область город Тростянец
    Совершенно верно так как там небыло заслонок я черкнул куда будет первый ход.
    --- добавлено: 3 січ 2018 у 21:54 ---
    Я думаю автор предлагает такое движение газов с одной заслонкой и возможностью отключения задних ТО.

Вкладення:

Останнє редагування модератором: 11 січ 2018
    полюс подобається це.
  3. Владмир

Владмир Заслужений майстер

Повідомлення:
    7.587
    Симпатії:
    7.932
    Адреса:
    Харьков
    Обратите внимание, скорость потока в первых двух каналах в два раза ниже, а хорошо ли это при разогреве?

4. полюс

полюс Прораб

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    460
    Да все он знает, и понимает, скрин его видео,только косяк по ходу ДГ, и с помощью форума как то исправить

Вкладення:

Останнє редагування: 3 січ 2018
    onyx_75, predka та Малюк подобається це.
  5. kr60502

kr60502 Інженер

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    522
    Адреса:
    Кременчуг
    по моему это не является важным фактором, делают котлы только с параллельными ходами а также делают только с последовательными, у каждого свои особенности, а тут их объединили, мне кажется идея интересна, подкорректировать немного

6. Erni

Erni Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.439
    Симпатії:
    1.858
    Адреса:
    Житомир
    15 хвилин чистка труб 1 раз за 2-3 тижні. більше нічого не чищу.лінуюсь. раніше заглядав, вивчав горіння, задивлявся на димар, шукав якусь доцільність прийнятих рішень..., морочив собі мізки, одним словом.
    зараз поглянув на термометр на вулиці, на термометр в хаті, запалив котла, накидав дров які попались під руку або настрій- (сухі умовно 1 шар на низ ), поставив шибер на зазор 2см, ціпок та РТ не використовую, через хвилин 20-40 увімкнув насос і вимкнув після того, коли котел і систему прогрів до 60С ставлю зазор на піддувалі 2мм , докладаю дров по погоді і допобачення завтра . от і все обслуговування.
    після чистки труб котел конденсує на старті днів 5-6 , бо труби чистяться до металу ( в темі 20 Кононенка я викладав свій пристрій для чищення) . чистити трубу набагато простіше, ніж вишкрябати площину. можна чистити їрщом на дрилі, я зробив коловорот з пластиною на всю довжину труби- прокрутив кілька обертів і труба чиста. якщо поставити ТА і не понижати температуру нижче 45 на котлі- чистити взагаллі доведеться мало. ну а так кожного разу старт з температури +5-15С- жорсткий режим.
    на сайт заходжу з привички підказати щось навачкам, щоб не набивали гулі на помилках, а користувались порадами. своїм котлом задоволений, звісно є і недоліки, з котрими можна миритись.
    бажаю усім творчих успіхів у новому році.!

7. параска

параска Прораб

Повідомлення:
    721
    Симпатії:
    342
    Адреса:
    Івано Франківська обл. Косівський р-н
    Котел у роботі, зніму відео про роботу,і побачиш чи косяки

pic16f887 та kr60502 подобається це.
  8. Малюк

Малюк Прораб

Повідомлення:
    822
    Симпатії:
    480
    Адреса:
    Сумская область город Тростянец
    Да видео было бы интересно и познавательно хотелось бы взглянуть.

полюс та Papp Janos подобається це.
  9. параска

параска Прораб

Повідомлення:
    721
    Симпатії:
    342
    Адреса:
    Івано Франківська обл. Косівський р-н
    Зніму покажу,а доробляю внутрішню сорочку такого котла який на кресленні,швидко викину

10. полюс

полюс Прораб

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    460
    Обвязка.jpg Як подружити два насоса?

Насос СО- №1 хотів зняти і поставити біля трьохходового, №2, але мені здається, коли котел прогріється (відкриється трьохходовий), то котловий насос буде ганяти воду по малому кругу, між котлами, а на 2-й поверх без насоса №1 подачі не буде.До втановлення ТП котла - опалення працювало гравітаційно.

Поділитися цією сторінкою