Своїми руками Креслення саморобного котла нижнього горіння 25 кВт

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем peps08, 7 жов 2016.

1. onyx_75

onyx_75 Інженер

Повідомлення:
    694
    Симпатії:
    572
    Улыьнуло:-D, то что Вы числились сварщиком при ссср ещё не означает что Вы им были.@параска, не надо меряться пиписьками, всё равно Вы больше чем на 4 разряд не тянете в моём понимании.
    Всех Вам благ и с праздичком Вас и читающих этот форум victory. Извтняюсь за oftop перед читаюшими( всегда себе говорил не ввязываться на форуме в сварочные дела зная что из этого ничего хорошего не выйдет) Ещё раз всех с праздиком!

полюс, Киктенко, лебедь та 3 іншим подобається це.
  2. параска

параска Прораб

Повідомлення:
    721
    Симпатії:
    342
    Адреса:
    Івано Франківська обл. Косівський р-н
    Та хоча покажи зварний шов на якомусь,хоча котлі,інтересно шо за Бендер появився,чи просто ТРІПЛО без освіти

3. дональд 87

дональд 87 Стажер

Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    3
    прикольно почитать эту перепалку, качество сварного шва определяют не только по внешнему виду но и различными видами диагностики:начиная от народных-вода,керосин с мелом и промышленных ультразвук ,и пр. давайте вернемся именно к теме котел на 25 квт по данным чертежам, а в реальности пусть желающие заварят образцы и сдадут в лабораторию сварки....:vo::vo:beerbeer:-D:-D:pobeda:

4. полюс

полюс Прораб

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    460
    Обвязка.jpg Фото0442[1].jpg Пиєднуюсь до вітання зі святом - Святого Миколая!
    Дома ніяких інструметів в руки не брав, ( по роботі прийшлось),вирішив помалювати на компі свою майбутню схему обвязки котла нижнього горіння, в цій темі, тому що схема подібна, але потужність менша. Котел поки що в гаражі, вибачаюсь, фото без освітлення нікудишнє, все потім.
    Зараз працює газовий котел, на початку грудня дали субсидію за листпадmangal в 2 рази менше минулого року:mad:
    Є схеми з 3-х ходовим, але є відгуки, що закисають.Мені це не подобається, потрібна надійність.Руки не криві,можу і кранами підрегулювати.
    Жовтим (правіше обведено) в будинку,міняти нічого не буду,в котельні,(синім - з ліва) - вислухаю всі ЗА і проти.

Шановні Майстри - чи потрібно ставити перемчику з краном №3, якщо ч/з стіну 0.5м є з такою ж перемичкою -БКН.
    І ще запитання, чи користується хто 3-х ходовим кілька років,без проблем?

Останнє редагування: 19 гру 2017
    bogdan_1983, Yanuwevsky, slavko.malynovsky та ще 1-му подобається це.
  5. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    @полюс, в Вашому випадку , перемичка з Краном номер 3 непотрібна . Так як вона вже є трохи далі. І свою функцію виконає. Якщо без трьохходового, рекомендую на насос поставити термостат , який керує ним по т теплоносія. Якщо встановлювати трьохходовий і зберегти повноцінну роботу котла без насоса , то схема підключення вузла підмісу трохи інша . Фото котельні Сільвернео , трьохходовий герц тепло мікс ( якщо не помиляюсь) . Там видно як зроблено для природної циркуляції.

Вкладення:

• image.jpeg
      image.jpeg
      Розмір файлу:
      135,4 КБ
      Переглядів:
      90
    Останнє редагування: 20 гру 2017
    Радіоаматор, onyx_75, Pyato4ckin та 3 іншим подобається це.
  6. predka

predka Прораб

Повідомлення:
    544
    Симпатії:
    403
    Адреса:
    м.Львів
    не думаю,що так масово закисають,можливо якісь поодинокі випадки.Користуюсь другий сезон Герц-Тепломікс,питань до нього не виникало.Навіть корок,де має збиратись бруд не відкручував,не дивився.Звичайно півтора сезону це не показник,щоб щось стверджувати,але думаю,що Ви хвилюєтесь даремно.Зате користь від нього очевидна.

onyx_75 та полюс подобається це.
  7. silverneo

silverneo Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.000
    Симпатії:
    858
    Адреса:
    Харьковская обл.
    Ага Херц на 63 с неотключаемым байпасом,сейчас на 55 с отключаемым.

полюс подобається це.
  8. полюс

полюс Прораб

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    460
    Дякую! схему я пам"ятаю, мабуть все таки поставлю 3-х ходовый. 25 чи 32 ? З 3-х ходовим клапаном насос буде вкл./викл. термостатом по Т ДГ. Наприклад - якщо без термостата- котел догорів, клапан закрився, і насос ганяє воду тільки по котлу, а коли з термостатом - ДГ наприклад 50*,насос відключився, обратний клапан відкрився і далі система працює на ЕЦ, ще якісь пару годин тепло буде відбиратись в будинок, і тим більше ще й тен буде підігрівати. Поправте мене, якщо не так міркую.
    Объясните пож. почему сменили Т клапана, и его принцып работы ( откл./не откл.)?

9. Радіоаматор

Радіоаматор Майстер

Повідомлення:
    34
    Симпатії:
    36
    Ваше порівняня з жигулем примітивне і не до місця. Я нічого не довожу і ніде не говорив, що моноліт ХОРОШИЙ електрод. В своїх постах, я лиш повідомляю, що є і гірші по якості. А якщо руки ростуть з того місця, то вони виконують свою функцію для котлів про які ми тут говоримо. Ми ж не парові котли варим, де потрібно 10 бар пара видавати, а тиск небхідний для роботи наших котлів тримає ще й з запасом... А жигуль дійсно не в моді. У мене Мерседес.

Yanuwevsky подобається це.
  10. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    З трьох ходовим дійсно краще по димогазам термостат на насос, той що по диму завжди можно переставити на теплоносій , з поправкою . Діаметр трьохходового не зіграє великої ролі . Беріть на 25 , він дешевше. І тен ..... Ви правильно мислите.

Pyato4ckin, predka та полюс подобається це.

Поділитися цією сторінкою