Теплоакумулятор і пластинчастий теплообмінник,можливі схеми підключення

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем predka, 4 сен 2016.

1. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    Це дівоче прізвище моєї матері.Як реєєструвався на форумі,що перше в голову прийшло то і написав:-D.Навіть не думав,що я на форумі надовго,а тепер чогось бракує,коли день,другий не заглянеш,що на форумі робиться.А на рахунок котла,то там заслужено мало бути ім'я Кононенка,бо то він своєю ідеєю:Hi: наштовхнув мене братись за котел,не знаючи,що таке сварка.А далі теплотраса,а потім вся обв'язкаshaman,дякуючи форуму.Ідея така була,але трафарету під руками не знайшлось.А що "Кононенко-32 квт"-звучить?:vo:Думаю пан Анатолій не образився би.Або можна було написати"Країна майстрів":-D.А так вийшло,що в машині від коврика відірвалась бляшка з логотипом.І думаю нехай той котел так відпрацює,як той Мерседес наїздив та й приклеїв її на фарт.А на котлі ще багато місця де можна щось написати:-D. Вітаю всіх форумчан з завтрашнім святом Водохреща ,бажаю щастя,здоров'я Вам та Вашим сім'ям,шалених ідей, 20180118_210407.jpg та нових проектів.

Поделиться этой страницей