Теплоакумулятор і пластинчастий теплообмінник,можливі схеми підключення

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем predka, 4 сен 2016.

1. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    @Живу без газа, Ну не знаю,думаю що він в Вас нормально стоїть.То що там немає 50см,як по інструкції,то це дурниці,має працювати нормально.А Ви не пробували регулювати не звертаючи увагу на паскалі,що є на шкалі,бо вони можуть не співпадати з реальними.Підрегулюйте так,щоб він був прикритий,а відкривався тільки при поривах вітру.В мене стоїть як в нижньому варіанті,що на фото.На початку протопки його не відкриваю примусово.Десь через півгодини по мірі прогрівання димоходу відкриваю.Тоді він потрошки підтягує повітря,бігає туди сюди.А десь через годину коли димохід добре прогрітий,він закритий і відкривається тільки при поривах вітру.

2. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Да, пробовал, шкала там до "фени" и по разному себя ведёт в разную погоду. Нужно наверное ещё шибер добавить.

3. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    При нагоді шибер обов'язково поставте.В мене димохід 6м,ніби небагато,ніби той мінімум,що потрібен для роботи котла,а тяга завелика.Шибер відкритий повністю тільки перші півгодини при розтопці,потім прикриваю приблизно на 1/3 ,деколи більше в залежності від погоди.

4. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    У меня без стаба тух уходил за 350-400. Дымарь 7.5 м, меньше не могу, дерево мешает.

5. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    шибер однозначно зменшує температуру димових газів.То навіть краще спочатку шибер поставити,а потім турбіки підбирати,якщо потрібно буде.

6. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Буду продолжать эксперименты...

predka нравится это.
  7. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Сегодня повернул стаб- боком, стал хорошо гореть, звук к:vo:ак в сосновом лесу ветер шумит... Тух 200, на котле 70. Я такие цифры люблю. Все таки инструкция -номер 2 получше будет.
    --- добавлено: 12 січ 2018 у 18:37 ---
    Таки да, при внимательном рассмотрении схемы номер 2, я обнаружил, что мой первый вариант установки был неправильный. Стаб нужно ставить перпендикулярно дымоходу в вертикальной проэкции. Чё то невнимательным стал....
    Сейчас - последнее фото - по инструкции.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 20 янв 2018
    predka нравится это.
  8. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
  9. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Опять пыркает. Пообщался с Юрой Новик, он говорит без Вента не будет кина, нужно щель ставит, чтоб дуло вентом. Колосники шуровать нужно.

10. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Установил -:vo:. Че я раньше его не поставил.

Владимир В и predka нравится это.

Поделиться этой страницей