Теплоакумулятор і пластинчастий теплообмінник,можливі схеми підключення

Тема в разделе "Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы", создана пользователем predka, 4 сен 2016.

1. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Очень напоминает мои температуры дымогазов. А какой формы турбы- спирали?

2. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    Завтра зранку зфоткаю,подивитесь.Бо котел ще горить.

3. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Я подмешиваю брикет к полусырым дровам- тух выше вашего, но это так брикет горит, зато все белым бело. Пробовал чистить дымоход- нечего там чистить. :akordeon:

4. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    так,при високих температурах,там немає що чистити,ні в котлі,ні в димоході.hello

5. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    @Живу без газа, 20180112_105935.jpg 20180112_110031.jpg 20180112_110209.jpg Ось такі зараз турболізатори.В нижньому каналі такі зигзагоподібні пластини,в верхньому поперечні. 20180110_194600.jpg А це фотка зворотнього клапана,поставив шаровий замість пелюсткового.Всупереч інструкції(він має працювати тільки в вертикальному положенні)працює нормально,насос його притискає.Ставив його тимчасово тільки щоб перевірити,чи то проблема в зворотньому.Але вийшло як завжди,все тимчасове вічне,то вже і не парюсь,працює то і добреkon

Живу без газа нравится это.
  6. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Мне сейчас некогда котлом заниматься, работа пошла. Прихожу-растопил и все. Много всего еще нужно усовершенствовать, но потом. Спасибо за фото.

7. Erni

Erni Заслужений майстер

Симпатии:
    1.858
    є 2 типа таких клапанів - чавунний корпус і латунний. у мене стоїть латунний вже 5 років. ОК. так само горизонтально.

predka нравится это.
  8. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    Изначально думал о шаровых, но хлопушка легче открывается, для ЕЦ как бы лучше. Моя проблема связана с тем, что на 1-й и 2-й скоростях насоса клапан не перекрывается, а на 3-й перекрывается, но слишком много воды проходит через котел и он не хочет разгоняться выше 60, пока полностью не прогреет ТА.
    Энки в соседней теме нагрузил терминами, что аж "платы погорели"

predka нравится это.
  9. predka

predka Прораб

Симпатии:
    403
    В мене чавунний.Він років 10 стояв в мене в СО,ще старій.Стояв горизонтально,так тоді його майстер поставив та й нікому до нього діла не було.Потім вже я все переробляв,міняв труби,батареї і його зняв та й так він лежав без діла.Випадково я знайшов від нього паспорт,в якому чітко написано,що робоче положення строго вертикально.Ну думаю,а майстер навіть не читав того паспорта.А тепер коли зворотній пелюстковий почав підозрювати та думаю попробую,він(шаровий) же вже працював в горизонтальному положенні,чого не спробувати.Хоча знаю та розумію,що інструкція не просто так написана і завжди стараюсь притримуватись правил.А тут попробував,працює,то і нехай стоїть.
    --- добавлено: 12 січ 2018 у 13:41 ---
    @Живу без газа, А фото не можете скинути як в Вас стабілізатор розташований?

Последнее редактирование модератором: 20 янв 2018
  10. Живу без газа

Живу без газа Прораб

Симпатии:
    287
    https://krainamaystriv.com/threads/28850/page-11
    --- добавлено: 12 січ 2018 у 14:02 ---
    вот как нада
    --- добавлено: 12 січ 2018 у 14:05 ---
    я не уверен, что мой вариант неправильный, но есть сомнения, тягу рвет резко и плюет дымом в котельную иногда. Тяга разгоняется на вертикальном участке, а я ее как бы сразу стужу, не дав разгона.
    --- добавлено: 12 січ 2018 у 14:11 ---
    Вот еще нашел инфу, по ней вроде правильно установлен.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 20 янв 2018
    Erni нравится это.

Поделиться этой страницей