Усміхнуло 2

Тема в разделе "Курилка, болталка", создана пользователем Reno, 28 июл 2016.

1. Placer

Placer Заслужений майстер

Симпатии:
    31.141
    Не я, на жаль. Але цей текст гарно вклався у мою ідею просторології, яка поки-що так собі теліпається на маргінесі науки, але то так завжди спочатку.drel:-D

Последнее редактирование: 26 июн 2018
  2. Энки

Энки Модератор Команда форума

Симпатии:
    15.563

https://uk.wikipedia.org/wiki/Парадокс_берегової_лінії

--- добавлено: 26 чер 2018 у 11:54 ---
    Метр, порядок, 1207... - абстракції. Елементи абстрактної формальної системи. Умовні речі. Спосіб, серед інших, говорити, щось описувати. Отже "поверхи" теж умовні. Тобто їх насправді, без способів мовлення, не існує.
    Відчуття унікальної взаємоузгодженості, напевно, від властивостей способу мовлення. Це властивість формальних систем.
    Але будь яка абстрактна система опису має обмеження в точності опису. І опис предмету ніколи не є самим предметом. Лише опис.
    Це дуже поширена хиба - надавати предмету опису, властивостей мови, обраної для опису.

Последнее редактирование модератором: 4 июл 2018
    ChameLeon, Reno и Placer нравится это.
  3. Михайло Маломитницький

Михайло Маломитницький Заслужений майстер

Симпатии:
    5.354
  4. Placer

Симпатии:
    31.141
    upload_2018-6-26_19-40-31.png

yourasyk нравится это.
  5. Бригадир

Бригадир Заслужений майстер

Симпатии:
    7.148
    good:-Dvictory

Reno и sanykrimea нравится это.
  6. sanykrimea

sanykrimea Firewall Команда форума

Симпатии:
    82.186

Placer, mahno, ЧД_ и ещё 1-му нравится это.
  7. Reno

Reno Заслужений майстер

Симпатии:
    32.894

988888, mahno и ChameLeon нравится это.
  8. Placer

Симпатии:
    31.141
    Традиційно, сучасним філософом вважається особа, яка хапає дрючок свого інтелекту, встромляє його в мурашник поцуплених у когось сенсів і починає ним систематично хуярити. Мета сучасної філософії завжди одна — лобіювання меблевої мафії. 20 томів по 600 сторінок треба кудись складати і на щось ставити, а найкраще годяться на таке діло саме книжкові полички. Хоча, особисто ми, частіше бачимо повчальну літературу в хазяйських мішках на розпал, аніж на поличках. На нашу скромну думку, останнє, що має продукувати філософ практик — це письмові тексти. Діоген Синопський, Банкей Йотаку, Гаутама Будда, Христос — ніхто з них текстів не писав, і саме тому їх можна вважати істиними філософами. Всі вони були акціоністами і людьми цікавого вчинку.

Saisan нравится это.
  9. buddybuild

buddybuild Заслужений майстер

Симпатии:
    6.176
    - що це ви діточки тихі якісь!? ні в інтернеті, ні на дворі, ні на пляжі... лижете, руки за голову склали та в стелю вже 4 години втупились
    - ой мамо! не струсіть думку. ми в філософів граємось

Владмир и Placer нравится это.
  10. Placer

Симпатии:
    31.141
    Look Gorky
    Бимба взирвилась
    Тут сбежавшее из Украины в страну-агрессор ебанько читает мне морали. Бимба у вагини негодует, что я предлагаю ровно те же методы, которыми пользовался он сам.

Вот не волновала его депопуляция в Украине, когда он был Премьер-министром. Не волновало воровство из бюджета, распилы и откаты, мошенничество с "зелеными киловаттами" с перепродажей через игрушечные ветряки энергии с АЭС.

Ему тогда было заебись, а то, что он заливал напалмом и засеивал рапсом мою личную жизнь и жизни миллионов людей - так ему было насрить на це.

Но как только пирамида его положняков треснула, он тут же съебался из страны - а я за свои положняки поехал на фронт.

Поэтому, Микила Йановичь Азирив, теперь решать где заливать напалмом и сеять рапс буду я, и мне подобные. И вообще, решать - где и что будет расти в Украине. И собирать урожай. А ты - сиси хий за гриницей, Киля. Мидлинно сиси, бо хий как лидинец, истончиется, а новый рапс тебе не светит.

Ну или приезжай в Украину, подай на меня в суд. Только лично приезжай, а не присылай адвикитив. Тут дихуя до тибе осибисто питань имиится. И у мини, и у моих спиввитичизникив. Комментар ферфассен.

Поделиться этой страницей