Кішка Мо з Нової Зеландії стала причиною сварки пари. Це сталося через те, що тварина принесла додому чужі жіночі труси і бюстгальтер. Жителю Нової Зеландії Еду Уїльямсу довелося довго пояснювати своїй дівчині, звідки в них на ліжку взялася чужа білизна. Як з'ясувалося, їхня кішка по кличці Мо тягала одяг від сусідів, приносячи його додому. Про це в середу, 31 січня, повідомляє The New Zealand Herald Focus. Тварина полюбляє пополювати за чужим вночі. За тиждень Мо приносила додому до 40 предметів сусідської білизни, а також з-поміж одягу були футболки, шкарпетки і боксерські рукавички. Усе надибане на своєму шляху кішка залишала на найвиднішому місці - на ганку чи прямо на ліжку господарів. Уїльямс і його подруга майже два тижні не могли зміркувати, звідки це все взялося в них вдома, поки не побачили, як Мо біжить до дому з футболкою в зубах. Усі вкрадені котом речі пара повернула сусідам.
Службу таксі Убер придумав Гітлєр. Січас я с льогкостью доведу єту тєорему. Рішив я сьодні нарушить завєти сєдих старцєв і воспользоваться услугами приспєшників сатани, а саме службою "Убер". Соорудив нєобходімиє заклінанія на тіліфоні і став смиренно ждать. Звонить тіліфон і якийсь подозрітєльно вальяжний голос разнуздано так питає: - А ви де? - Ось я, - кажу, - стою тута. І тут же питаю не менш язвітєльно: "А ви де?". - Ми напротів магазіну, - каже голос. Отут я і заподозрив неладне. Чого це він про себе "ми" каже, думаю. Навєрно, думаю, цей таксіст по дорозі на визов просто зійшов з ума. Ну, не може ж буть, шоб в одній машині їхало декілька таксистів. Це нарушає закони природи вобщєто. - Яка у вас машина? - раздражонно питаю я чувака. - А вам яка разниця, - нагло отвічає тіп. Точно самашеччій, впевнено думаю я. - Це ви в синій курточці стоїте?, - не менш раздражонно питає голос в трубці. - Я, - кажу, - а шо такє. - Щас ми підійдем, - откровенно агресивно каже трубка. Як це "підійдем", думаю. - Може "підї'дем"?, - осторожно питаю. - Ми без машини, - каже голос. - А де ваша машина? - зовсім ополоумєвший питаю я. - В нас її нема, - отвічають мені. Всьо, думаю, Убер прислав до мене декілька пєших таксістов. Може, якийсь стартап, думаю, тіпа таксісти ідуть з тобою поруч і розказують анікдоти і всяке таке, шоб нескучно. Європейська практіка, думаю. Підходять два чувака. - Ну, шо, - кажуть, - їдем? - Їдем, - охотно соглашаюсь я, - якшо канєшно у вас є машина. - В нас нема, - мрачно кажуть чувакі. - І в мене нема, - вздихаю я. Дві минути дуже тупо дивимся одне на одного і мовчим. - Чувакі, - нарешті кажу я, - ви таксісти? - Ми ні, - кажуть чувакі, - а ти? - І я ні, - вздихаю я. - Ми Убер визвали, - кажуть чувакі. - Я теж, - кажу я. Убер до клієнта прислав клієнта. Тєорема доказана - Убер придумав Гітлєр. Микола Джеря