@Karmadon, Отчасти правда. Сам несколько раз в кирзачах попадал в соляную кислоту. Кирзак далеко не полностью разъедает за полчаса. Для сравнения, моя зарплата была 354рубля, зарплата профессора на туже еденицу времени, была 450рублей. Так же я не встречал кучу древесины на японских станках. У меня были японские и немецкие на обслужевании. Упаковка была пластиковая, на деревяном каркасе. так вагонки и на одну стену не сделаеш. Кстате упаковка эта шла потом на модные сумки. Плюс мы делали все, крючки, замки и прочее и это был достаточно внущительный зароботок. Минимум 5рублей я зарабатывал за смену, а это 110рублей. Такси от завода до дома стоило мне 2рубля. Я часто ездил на такси. Про спирт, у нас были отдельно пьющее кадры, но это носило далеко не массовый характер.
Пянка.Японець,німець і українець.Піддали.Японець вихваляє своє"Соні",німець"Мерседес".А українцеві нема вже так і чим,згадав про свого вуйка що живе в Самборі,і що в нього"брунь"великий.Зранку на того "велетня вискакує 12 півнів і всі кукурікають.І розійшлися.Зранку зустрілися знов.Японцеві соромно за свою нескромну вчорашню поведінку,каже-вибачте,але аппаратура в нас дійсно класна!Німець також-хлопці,прибрехав може,но на мерседеси можна покластися.Дивлятся на українця двоє,мовляв,кажи вже щось.Таке діло,каже українець,і я збрехав учора,мій вуйко живе не з Самбора,а з Старого Самбора.