Креслення саморобного ТТ котла 19,9 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем gjkzr, 20 сер 2014.

1. OlegОлег

OlegОлег Майстер

Повідомлення:
    143
    Симпатії:
    87
    Адреса:
    Луцк
    Я розумію. Просто радіатор в мене є, а змійовик потрібно робити, купувати...:)

2. shnek

shnek Майстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Рівне
    олег!!! радіатор не замінить змійовик проточна вода невспіе прогрітись

3. Vovik07

Vovik07 Прораб

Повідомлення:
    335
    Симпатії:
    318
    Адреса:
    Львів
    Вже хтось рахував скільки треба отворів але не памятаю на котрій сторінці.. Я тут прикинув до своєїї труби ВВ . 53 мм площа 2206 мм2 тобто отворів 7мм потрібно 57 O=- , отворів 9 мм 34 шт а 10 мм 28 шт . Чи щось не так рахую?
    --- добавлено: 31 май 2015 в 18:54 ---
    В Анатолія Івановича ТА без теплообмінника ..
    --- добавлено: 31 май 2015 в 18:55 ---
    Вже є в темі пост 1015.

Останнє редагування модератором: 8 чер 2015
  4. nok

nok Стажер

Повідомлення:
    18
    Симпатії:
    14
    Підскажіть будласка,а чи можливо поставити гідрострілку в систему з природньою циркуляцією.Хочу робити з газових балонів,під 32 котел,але не знаю як.

5. shnek

shnek Майстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Рівне
    так можлива гідрострелка ставииься вертикально з самого верху вварюеться патрубок дляСО,нижче8см вариться патрубок подача від котла ще нижче 20 см патрубо дляТА.від середини гідрострелки нижче20см патрубок обраткиСО в самому низу гідрострелки обраткаТА а міжпатрубкомСОобратки іобраткоюТА вварить обратку ТТ котла

Останнє редагування: 31 тра 2015
  6. gjkzr

gjkzr Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.677
    Симпатії:
    1.698
    Адреса:
    Украина
    Как гидрострелка может быть настроена на 60 грд.
    Вообще то гидрострелка ставится для гидродинамической былансировки СО. А температурой занимаются совсем другие устройства. Гидрострелка между котлом и ТА никчему.

Автоматчик подобається це.
  7. shnek

shnek Майстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Рівне
    не гідрострелка регулюеться аконтур на котлі так само настроюеться СО агідрострелку можна використать так щоб ТА нагрівався в такому режимі не мішаючі СО не охолоджуючи її.

8. gjkzr

gjkzr Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.677
    Симпатії:
    1.698
    Адреса:
    Украина
    Это вам не газовый котел , который можно остановить моментально по теплу. В ТТ главное не охладить сам котел. А для этого лучше термостатического нет . ТА может выступать в качестве гидравлического разделителя т.е. гидрострелки( если это вам так нравится ) .
    Мне больше нравится старый дедовский способ раделителя в виде колекторов.При использовании его можно обеспечить и ЕЦ.

Гидрострелка не для этого применяется . Не нужно ее использовать везде где придется

9. Андрей59

Андрей59 Майстер

Повідомлення:
    191
    Симпатії:
    53
    нарисуйте пожалуйста схему.

Anjey217 подобається це.
  10. shnek

shnek Майстер

Повідомлення:
    81
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Рівне
    а хто сказав що контур охлододжуе котла а коли ви будете нагріввать СО і ТА дідовським методомм це скільки часу треба щоб СО нагрілась без термостатмческго клапана

Поділитися цією сторінкою