Креслення саморобного ТТ котла 19,9 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем gjkzr, 20 сер 2014.

1. Paranomia

Paranomia Стажер

Повідомлення:
    25
    Симпатії:
    4
    Адреса:
    Кременчуг
    наразі температуру поміряти точно не можу. обратка з насосом тепла. система працюэ з насосом. ттк-та без насосу. розігнавши котел до 70. відкриваю ТА (20градусів). буквально за 5хв температура в ТА і котлі стаэ 50 градусів,так і тримаэься в таких межах 45-65градусів. експерементую з подачею пп і вп. помітив шо при повністю відкритій заслонці пп котел гудить,як в такий момент регулювати вп, покищо не зрозумів. отже при повністю відкритій заслонці пп дрова оорять дуже швидко (складажтся враження що більшіть тепла просто вилітаэ в трубу). при закритій - дрова оорять довго але температура на котлі дозодить максимум до 50 градусів.

2. rjvbcfh111

rjvbcfh111 Підмайстер

Повідомлення:
    39
    Симпатії:
    24
    Адреса:
    Оржиця Полтавської
    @gucul, Здорово! В мене не хватило терпіння на оздоблення, вилизати КД ( хотілося попробувати, що вийшло) Ви не повірете багато зпільного. ВП відсутне, подавання повітря в слой й під колосник, з можливістю перекриття, регулювання грубе, це конешно мінус. Але подобається мені з усіма недоліками. Зараз робив би трішки по іншому. По доброму завидую, зуміли більш глибоко розібраться тай котел, що там казати, гарний.

3. vitalikluzen

vitalikluzen Майстер

Повідомлення:
    231
    Симпатії:
    80
    @gucul, поділіться з технічними дрібницями з форумчанами.Цікавість мабуть всіх мучить.

Володя82 та leshiy_40 подобається це.
  4. gucul

gucul Прораб

Повідомлення:
    348
    Симпатії:
    451
    Адреса:
    UA Івано_Франківська обл. Гори-Карпати
    Друзі,просто зрозумійти мене правильно,хоч котел я сам розробив та там не всі мої ідеї, і я не маю право роздавати ,тим більш, розробки на рівні патентних винаходів.
    Та скажу відверто,хто сильно бажає то все можна знайти на форумах,правда на це в мене пішло 3 роки.

bogdan_1983 подобається це.
  5. leshiy_40

leshiy_40 Заслужений майстер

Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Іще вкажіть "форум точка сРу" і все буде в ажурі.
    Що? шкода ідей???(цеж не за гроші)

stas7896 та Володя82 подобається це.
  6. turbo77

turbo77 Прораб

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    294
    Адреса:
    Житомир
    а яка будова вашого котла в середині чи це просто рекламний піар хід

7. Олександер_1

Олександер_1 Заслужений майстер

Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
    Моя професійна діяльність зовсім не пов'язана з опаленням і котлами але ми з колегами ( конкурентами) завжди спілкуємось і якщо в когось із нас виникають проблеми то ще не було такого випадку щоб хтось комусь не допоміг! Бажаю вам того самого! Всієї роботи не переробиш всіх грошей не заробиш!!!

zauberer, Yanuwevsky, Erni та 4 іншим подобається це.
  8. kr60502

kr60502 Інженер

Повідомлення:
    558
    Симпатії:
    522
    Адреса:
    Кременчуг
    @gucul, не треба виправдовуватись, всі ми розуміємо що це велика праця великі витрати, 3 роки розробляти котел а потім на шару роздати...
    але треба сказати відверто а не ліпити відмазки "про ідеї", я за чесність
    з повагою

Erni та Володя82 подобається це.
  9. Валерон К

Валерон К Прораб

Повідомлення:
    488
    Симпатії:
    378
    Адреса:
    Черкащина
    @gucul, Дуже гарна робота.Основний принцип роботи як у котла Таймень,та з доробками теплообмінника як у Юрія-теж не погано.На ФХ про котел вже давно описано і обжовано,при бажанні можна зібрати все до купи,як зробив @gucul, та виготовити власноруч котла.

Ches подобається це.
  10. turbo77

turbo77 Прораб

Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    294
    Адреса:
    Житомир
    сину не треба нам хомити:Hi:

Поділитися цією сторінкою