Креслення саморобного ТТ котла 19,9 kW

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем gjkzr, 20 сер 2014.

1. express150

express150 Прораб

Повідомлення:
    404
    Симпатії:
    313
    всё-таки подсос ПВ воздуха есть. при хорошей тяге этого достаточно чтобы котёл продолжал гореть.

2. Miki-mi

Miki-mi Майстер

Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    20
    Адреса:
    Черкащина
    Прошу совета знающих людей .Что будет если в теплообменике зделать окна по верхней части и ещо посредине кпримеру снизу возмодно пару маленьких одверствий если сливать жидкость чтобы неосталась в коробе теплообменника ,прилагаю наглядный рисунок.Терлообменник жаротрубный.
    теплообменник.jpg

Останнє редагування: 18 лис 2015
  3. Igor ua

Igor ua Підмайстер

Повідомлення:
    37
    Симпатії:
    7
    добрий вечір всим нарешті прочитав весь форум та наважився задати питання, якщо з котлом більш-менш все зрозуміло то прошу Вашої допомоги в плануванні системи опалення в будинку зараз є газове опалення(поща близко110м2 по тепловтратам не знаю але в норму 2500м3 газу висуюсь) планую на наступний сезон поставити ТПК(дякуючи розробці шановного Анатолія Івановича) в приміщення навпроти будинку, теплотрасу планую зарити під землю приблизний планДокумент Microsoft Office Word.pdf

Вкладення:

4. Володя82

Володя82 Майстер

Повідомлення:
    98
    Симпатії:
    79
    Я думаю что aisi огнеупорная у ВВ будет вечно, на статарой газовой плите у меня стоит решетка уже лет 25, выглядит как новая, за той час соседи меняют каждые 3 года!
    --- добавлено: 19 лис 2015 у 17:34 ---
    Теплотрасу, тобто труби покрасьте "термосілатом" в 2мм то буде однозначно, що обтягнете 10см мінватою!!!

Останнє редагування модератором: 27 лис 2015
  5. Igor ua

Igor ua Підмайстер

Повідомлення:
    37
    Симпатії:
    7
    Я про "термосілат" прочитав а Ви ним користувались що можете про цей матеріал сказати ? ним можна і котел покрити?
    --- добавлено: 19 лис 2015 у 18:53 ---
    на 306 ст форуму Анатолій Іванович про цей матеріал уже згадував але хочеться узнати відгуки від користувачів які ним користувались

Валерон К подобається це.
  6. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    Скоріше всього термосіт - це керамоізол. Покрив цим матеріалом горизонтальні частини ддиммоходів від тт котлів і газового. Десь на один квадрат ввалив 2 літра. Чуда немає , але в моєму випадку я не жалкую. Покриття десь приблизно 3 мм вийшло. Покривав керамоізолом. На мій погляд цей матеріал для того, щоб не випадав конденсат на трубах водопостачання чи теплопостачання . Як утеплювач , краще плотненька вата. Два см. Такоі вати перекриває всі стараннями з керамоізолом. Матеріал стійкий . Як морози переживе хз. Красив щіткою разів п'ять.

Lukyan31, peps08, Erni та ще 1-му подобається це.
  7. Papp Janos

Papp Janos Прораб

Повідомлення:
    815
    Симпатії:
    399
    Адреса:
    Украина
  8. styuart_36

styuart_36 Бригадир

Повідомлення:
    137
    Симпатії:
    162
    Адреса:
    Запорізька обл.
  9. Igor ua

Igor ua Підмайстер

Повідомлення:
    37
    Симпатії:
    7
    Як утеплювач , краще плотненька вата. Два см. Такоі вати перекриває всі стараннями з керамоізолом. Матеріал стійкий . Як морози переживе хз.
    дякую я теж теж схиляюсь до такого варіанту

Останнє редагування модератором: 24 лис 2015
  10. юриййй

юриййй Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.018
    Симпатії:
    1.288
    Положить большой и толстый на газоффщикофф. Главное не в один дымоход. Дальше их можно посылать наюх. Таких норм несуществует. Они их наместе имхо придумывают.

silverneo та Володя82 подобається це.

Поділитися цією сторінкою