думаю, що все одно купа народу буде ставити газ нелегально- благо, тепер установку ГБО при зовнішньому огляді практично ніяк не виявити, та й законодавство щодо гбо туманне і суперечливе - але це вже окрема тема )))
Про таврію не більше ніж легенда народжена в совітському вакуумі. Забудемо цей випадок. А ось на електромобілі варто зробити ставку, ЗА НИМИ МАЙБУТНЄ. Але поки світом правлять нафтошейхи ніхто не дасть просувати це вперед. Ось із "державою" поки проблеми, живе вона окремо від країни і для виправлення ситуації, як завжди, потрібен час.(а його ми не маємо)
Не легенда, а чиста правда. Тому не забудемо, а пам"ятатимемо і пишатимемось. Станом на 75-й рік легкий малолітражний передньопривідний автомобіль в СРСР виглядав би, як інопланетянин..
@Sass, Пора вибиратися із коротких штанців совка. Я натякав, де в 75-му році знаходився весь світ цивілізований по автобудуванню.
Как ето? Пока цена нефти была высокой - было выгодно разрабатывать электромобильные технологии (в частности аккумуляторы). Результатом поддержания шейхами (?) высокой цены нефти явилась массовость технологий и низкая цена электромобилей Ухайдохать электромобилестроение теперь можно лишь крайне низкой ценой на нефть (что компенсируется введением повышенных налогов за выброс СО2) Кроме того мир постепенно отказывается от автомобилей, выбрасывающих углекислый газ - несколько стран в т.ч. и Германия до 2030 года планируют запретить регистрацию таких авто Китай, Норвегия, Франция уже субсидируют покупку гражданами электромобилей
Я вже поділився. В 1975 році були готові креслення та прототип. Але політика радянського міністерства автомобілебудування не припускала можливості появи чогось прогресивнішого не на ВАЗі, ГАЗі аба АЗЛК. Тож фінансування не було виділене і проект "завис". Та до чого тут короткі штанці совка ? Це ж просто наша історія. На фоні світових досягнень то, ясна річ, було таке собі. Але для нашої дійсності міг бути прорив.