Блін, знов не вгодив. Да, там немає попельнички яку за 265 грн вам доставлять (курити зараз дорого), але є система курсової стабілізації, система допомоги на підйомі, система допомога при гальмуванні і система розподілу гальмівних зусиль, датчик світла, бк, 6 подушок безпеки, система старт стоп і обмежувач швидкості. В яких лушпайках 5-9 річного віку все це є? Ну а це треба в меморіз! В кредит віддають дешевше ніж за готівку і знов не те! Треба щоб викласти купу каси, щоб ух, ну то візьміть в кредит та заплатіть відразу Сходив на поляцький сайт https://www.renault.pl/ там дач немає натомість є каптур щоб порівняти з нами - його вартість всього лиш на 10% дешевша нашого - вдвічі менша ніж сума ПДВ, про акцизх і мито взагалі мовчу. Нє, дорого, для папуасів треба щоб даром. У мене складається враження що якщо машини роздаватимуть і даром то все одно будуть недовольні бо авто будуть нові, а треба щоб були 2-3 річні
Вам жарко ?? Я написав СУБЄКТИВНО. В мене тут під гаражом Рено Модус стоїть з такими ж 5-ма зірками. 2005р.в. і рідним пробігом 119 тис.км. На зиму дружині купив, розмитнив... таке собі гімно в хорошому стані і з 5-ма зірками. Ага, за ціною двох Шкод А7 2014 року випуску ??? --- добавлено: 28 лис 2019 у 23:08 --- це є майже в усіх старих корчах. --- добавлено: 28 лис 2019 у 23:08 --- Ви прікаліст однако.
Ви ознайомтесь з пропозицією продавця, а потім смайлики чолобийні вставляйте. там відсотків та послуг ще тисяч на 70. --- добавлено: 28 лис 2019 у 23:13 --- Рено Кліо хетч, Шкода октавія А5, Шкода фабія, Кліо градтур, Фіат Браво.. Ну і незмінна Форд Сієра 1988р.в. 2.0 125 конів, варена переварена.
Ну, походу таки українці увесь шрот з европ перетаскують --- добавлено: 28 лис 2019 у 23:25 --- Ознайомився: 2,9% за видачу, 750 грн нотаріусу і 18,5% річних на залишок. Платите перший внесок 300 тис, берете на місяць кредит, послуги 8900*0,029(за видачу)+8900*0,01542(% за місяць)+750нотаріус=послуг набігає аж 1145 грн і через місяць віддаєте залишок 8900 Смайлики вставляти можна?
Ні. Ви так і не ознайомилиля з пропозицією продавця і будуєте якісь плани. Там немає ціни 308000 там є знижка від... до... в залежності від.... За два дні програма закінчується. І банк залишає за собою право змінювати умиви кредиту. Ціна щоб просто купити вже, голого дастера 348900 грн. ЧОМУ? --- добавлено: 28 лис 2019 у 23:42 --- Шрот купляють европейці, у нас таке не продається.
Добре, вичитайте як можна отримати максимальну знижку, і скільки набіжить за місяць до віддачі. В принципі можна віддати й раніше (сьогодні питав) але хай буде місяць для кращого рахунку. Якщо навіть взяти всю суму в кредит більше 10 тис аж ніяк не набігає Таки да, за два дні закінчується . Тільки не програма, а акційна пропозиція. І банк не має права змінювати умови всупереч підписаній угоді, не придумуйте Але можете швидше думати щоб за 2 дні встигнути
Ні-ні дякую, у мене таких грошей на авто не є. В угоді так і напишуть мабуть, принаймні в умовах програми так написано, одразу після слова АТО і крапкою.
Вуйку, як можна порівнювати ціни на нове авто з салону і б/у??? Шо за путінський прийом на@@@ти? Ось ціни на нові шкоди: https://www.skoda-auto.ua/models/octavia-facelift/octavia-facelift/octavia-pricelist Вам видко добре? То після цих цін я піду і візьму Дастер або щось з Рено. --- добавлено: Nov 29, 2019 5:16 AM --- Дуже субєктивно... --- добавлено: Nov 29, 2019 5:21 AM --- Там є ціна 308000 Вам таки погано видко...
Ми не родичі.... Саме так, запальничка як запальничка. а ще там є ціна 348000, вона про що? Ми втратили зміст дискусії. Мова про обмеження права вибору, якщо когось пре "стойло" то нехай. Бувайте здорові.