Модернізація КЧМ

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем Voyutichi, 17 гру 2009.

1. djclyde

djclyde Заслужений майстер

Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
    Kotel.kr.ua но жидкости есть разные и по составу и по потребности основа это кислоты и для разных отложений и материала теплообменника нужно использовать разные составы - а эти универсальные - ну сами понимаете...
    Может быть не только мало толку но и бывает больше вреда от промывки непоймичем

sended from HTC with Tapatalk

2. RomaPav

RomaPav Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    добрий день @wasya. Підкажіть, будь-ласка, у вашому котлі зверху є горизонтальні колосники наповнені водою? Можете сфотографувати котел з відкритими верхніми дверцятами

3. wasya

wasya Майстер

Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Трускавець
    так,є колосники зверху.

4. RomaPav

RomaPav Новачок

Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    @satok, підкажіть, будь-ласка, з 9-ти секційного котла КЧМ 1 як в пана
    Voyutichi можна буде зробити схему горіння, як вказану на вашому малюнку? Маю можливість придбати такий котел і планую поставити між останніми секціями стальну перегородку щоб дим спочатку йшов вниз, а потім вверх в димохід.

5. satok

satok Майстер

Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    54
    Адреса:
    Україна,Косівский р-н,Стопчатів
    Та я не такий спеціаліст що б Вам радити ,в мене то все ще поки що в голові та й на малюнках.Якби я мав 9 секційний то точно пробував би таке робити,але наші перекупи вже хочуть по 1000 грн за секцію:mad:.
    --- добавлено: 8 лип 2016 у 00:08 ---
    Ось рився в ютюбі і побачив цікаве відео як зробити котел більший, без збільшеня кількості секцій,от думаю робити так само,бо мені цілком вистачає 4 секцій (ну може докуплю ще одну),та не вистачає об'єму камери,а тут реально камеру можна збільшити, ще в раз.

Останнє редагування модератором: 15 лип 2016
    Алекс Иваныч подобається це.
  6. MORIS76

MORIS76 Майстер

Повідомлення:
    43
    Симпатії:
    32
    Да, была в том годе така мысля, даже переходники для соединения секций поточил, но потом , чисто случайно (везение) приобрел точно такой котел и собрал один , такой как мне надо.

Останнє редагування модератором: 16 лип 2016
    satok подобається це.
  7. andriymyxa

andriymyxa Новачок

Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0

--- добавлено: 17 лип 2016 у 15:49 ---

Останнє редагування модератором: 25 лип 2016
  8. satok

satok Майстер

Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    54
    Адреса:
    Україна,Косівский р-н,Стопчатів
    Шукаю зовнішню нижню дверку і дверку(екран) яка йде в середині ,до котла КЧМ Ровно.
    Може в кого є?

9. igord

igord Майстер

Повідомлення:
    121
    Симпатії:
    14
    Адреса:
    Україна, Дніпропетровська обл.
    Подскажите, взаимозаменяемы ли секции у котлов кчм? Подойдут ли к кчм1секции кчм4?

10. Voyutichi

Voyutichi Модератор Команда форуму

Повідомлення:
    16.120
    Симпатії:
    8.914
    Адреса:
    м. Самбір
    у цій темі є книжка з описом котлів КЧМ, можете її пошукати і оцінити взаємозамінність секцій.

Поділитися цією сторінкою