Модернізація КЧМ

Тема в разделе "Твердотопливные котлы", создана пользователем Voyutichi, 17 дек 2009.

1. Алекс Иваныч

Алекс Иваныч Прораб

Симпатии:
    426
    После игнорирования вопросов которые Вам задали в Вашей теме. И Вы предлагаете автору вопросов купить у Вас котел? А зачем? Автор сообщения не говорил что хочет купить . Вы определились что Вы хотите? Напишите в Вашей теме.

satok нравится это.
  2. Alex__1970

Alex__1970 Підмайстер

Симпатии:
    19
    Людина написала: "Був би я його раніше бачив то купляв би іменно такий", а я свого хочу продати :) Про які питання власне йдеться у "моїй темі"?

3. Алекс Иваныч

Алекс Иваныч Прораб

Симпатии:
    426
    Вопросы в Вашей теме . Откройте и прочитайте. А satok пишет что : если бы он видел его раньше то купил бы именно такой. Раньше Вы писали что гуманитарий а с падежами не дружите.

satok нравится это.
  4. satok

satok Майстер

Симпатии:
    54
    https://krainamaystriv.com/threads/22893/

То добре що хочете продати ,але Ви бачили що я вже котел маю?
    Давайте ціну і фото в приват може знайду Вам купця якщо ціна буде гуманна.

Алекс Иваныч нравится это.
  5. Alex__1970

Alex__1970 Підмайстер

Симпатии:
    19
    Дякую, що нагадали :) З того проекту вирішив все зробити чимпростіше - без заморочок, зараз КЧМ обігріває хату і майстерню - разом близько 160 квадратів. Газовий котел перекритий кранами, бо систему відкрив. На сьогодні розглядаю варіант виготовлення котла тривалого горіння. А стосовно КЧМ, то він справді більше розрахований на вугілля або підкидати невеликими порціями дрова, тобто "працювати" кочегаром

Алекс Иваныч и satok нравится это.
  6. Vanja1985

Vanja1985 Майстер

Симпатии:
    45
    Привіт всім!!!Який котел можете зарекомендувати ціною 20-25 тис.грн.(тривалого горіння).Можливо з власного досвіду?

7. igoro

igoro Прораб

Симпатии:
    285
    Тривалого це скільки,і на яке паливо?

8. Vanja1985

Vanja1985 Майстер

Симпатии:
    45
    тривалого то типу Буран,Стропува,тощо.Вид палива-дрова!!!
    --- добавлено: 18 бер 2016 у 22:12 ---
    також цікавить тип радіаторів що краще:сталь,алюмінієві чи біметалічні??????????(ну в принципі ціна на них огого......)

Последнее редактирование модератором: 26 мар 2016
  9. satok

satok Майстер

Симпатии:
    54
    Іване та ж я писав ,бери чугунні і буде тепло,зима вже пройшла а ти все ще не можеш оприділитися.Тим більше маєш КЧМРівне-до речі не продаєш?

10. igoro

igoro Прораб

Симпатии:
    285
    Опалював свій будинок котлом типу стропува а ле у той час коли газ був по 73 коп.за куб.Справа у тому що у нього не можна підкинути дрова,а він мохе закінчити горіння у незручний для Вас момент(Вас немає вдома або уночі) і тоді або холодно у будинку або спалюєте дорогий газ(обіцяють мінімальну 5.5гр.)Тому зараз опалюю шахтником.

Последнее редактирование модератором: 27 мар 2016

Поделиться этой страницей