Керамограніт, поділіться порадою

Тема у розділі 'Плитка и камень', створена користувачем Timofey, 20 кві 2016.

  1. Timofey

    Timofey Бригадир

    Повідомлення:
    104
    Симпатії:
    63
    Всім доброго дня і гарного настрою.
    Йде весна, а моя жінка ніяк не може без роботи, точніш, роботу і проблеми вона нашукує саме на мою голову. І так... побачила у куми (після ремонту) на кухні нову плитку керамограніт. Тепер хоче собі таку.
    Так як я на цьому поганенько розуміюся. то таке питання: краще класти керамограніт, чи звичайну плитку, що вийде надійніше?
    хто працював з цим матеріалом, як він в роботі? чи потрібно під нього купували спеціальний розтвор для кладки? Чи потрібно спершу ідеально вирівняти підлогу перед кладкою, яку сцміш для цього використати (якщо потрібно)? Ну і на рахунок виробника, було б також цікаво дізнатися.
    Буду дуже вдячний за допомогу!
     
  2. Andreyf

    Andreyf Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    1
    керамогранит в принципе та же плитка, только по-другому обработанная. Прочнее обычной плитки. По большому счету все равно, как я понимаю, на кухню в любом случае пойдет чтото красивенькое, глазурированный керамогранит, а у него теряется основное преимущество перед плиткой - однородность по всей глубине.
     
    Останнє редагування модератором: 20 кві 2016
  3. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.985
    Адреса:
    Черкассы
    Я керамогранітом столешню закладував ( тема така є на форумі) , поки пиляв і т.д трохи враження склалось. Твердіше за звичайну плитку ( купляв в епіку з дешевих, не саму дешеву але було набагато дорожче, китайська якась) має слой однорідної маси ( дуже довго зтиратимется поки малюнок пропаде , мм з 5 мабуть) . нормальний плюс це розмір і дуже рівна . клей використовував см11 церезіт .
     

Поділитися цією сторінкою