Допоможіть з проектом опалення приватного будинку

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем МайстерОК, 17 кві 2016.

1. Вася1986

Вася1986 Новачок

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    0
    я Вас почув! ще покажу знайомому спеціалісту по опаленню, послухаю що він скаже...дякую за поради!
    зараз в пейнті накину другу схему, що про неї скажите
    --- добавлено: 29 січ 2017 у 01:38 ---
    щоб все працювало, має бути так? Рисунок 11.jpg

Останнє редагування модератором: 5 лют 2017
  2. rondlyk

rondlyk Заслужений майстер

Повідомлення:
    1.435
    Симпатії:
    1.237
    Адреса:
    Тримісто
    І розповітрювач на подачі біля п'єцу. А якщо Вам дуже впирається щоб помпу винести з кімнати, то завтра вам скину схемку. (Вірніше сьогодні але за дня)

3. Вася1986

Вася1986 Новачок

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    0
    ну якщо не трудно буде, подивився би....насос виніс би в любому випадку, тільки якщо це можливо! буду вдячний!

4. lisnyk

lisnyk Прораб

Повідомлення:
    545
    Симпатії:
    294
    Адреса:
    Львівська область
    Схема приблизно така. На радіаторах ставити прості радіаторні крани, розширювальний бак я б зробив відкритим, так безпечніше

Вкладення:

• Схема.doc
      Розмір файлу:
      25,5 КБ
      Переглядів:
      15
    don ivan подобається це.
  5. don ivan

don ivan Майстер

Повідомлення:
    236
    Симпатії:
    86
    Хороший вариант, а если еще расширительный бак открытой системы подключить со стороны котла, замуровав в стене трубу то отпадает и группа безопасности) останется лишь термометр на подающем патрубке. и развоздушка около насоса, как и мечтал автор) Но все это решает только вопрос работоспособности системы. Остается вопрос а потянет ли импровизированный теплогенератор? если да, то еще такие "мелочи" как: тягать дрова через весь дом к камину, каждую ночь выбор: мерзнуть и спать или кочегарить и не спать, бо теплоемкость газобетона никакая, а того что запасет кирпич камина, хватит может на пару часов.. периодически(постоянно) присутствие угарного газа в помещении...
    Думаю, одного отопительного сезона такого "комфорта" хватит дабы решится на пристройку с обычным твердотопом и емкостью теплоаккумулятора.

lisnyk подобається це.
  6. Вася1986

Вася1986 Новачок

Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    0
    Дякую! зараз в архикаді перероблю, подивлюсь як получиться

Поділитися цією сторінкою